Stolna lampa tamno siva uklj. LED prigušiva na dodir - Jano

Stolna lampa tamno siva uklj. LED prigušiva na dodir - Jano

Stolna lampa tamno siva uklj. LED prigušiva na dodir - Jano

Najniža cijena u zadnjih 45 dana: 46,87 €

Cijene i dostupnost mogu se promijeniti nekoliko puta dnevno. Aktualne podatke provjerite izravno u e-trgovinama. Sve dostupne boje i veličine možete pronaći izravno u e-trgovinama.

Stolna lampa tamno siva uklj. LED prigušiva na dodir - Jano - opis proizvoda

Stolna lampa Jano je elegantna i moderna lampa Paula Neuhausa koja se savršeno uklapa u svaku prostoriju. Sa svojom dubinom od 12 centimetara, visinom od 16 centimetara i dužinom od 12 centimetara, Jano je suptilna stolna lampa. Svjetiljka je izrađena od čelika, a baza je tamno sive boje. Opal bijeli abažur daje Jano suptilan, ali moderan izgled. Svjetiljka je opremljena integriranom LED lampom koja se može prigušiti pomoću kontrole na dodir. LED svjetiljka čini Jano energetski učinkovit i ima dug vijek trajanja. Upotpunite svoju sobu stolnom lampom Jano!

Proizvod Stolna lampa tamno siva uklj. LED prigušiva na dodir - Jano pripada grupi proizvoda Stolne lampe, pripada marki Paul Neuhaus u ponudi e-trgovine Svjetiljkaisvjetlo.hr.

Ovaj proizvod možete pronaći u grupi Moderne stolne lampe od marke Paul Neuhaus u ponudi e-trgovine Svjetiljkaisvjetlo.hr.

Proizvod Stolna lampa tamno siva uklj. LED prigušiva na dodir - Jano pripada grupi proizvoda Stolne LED lampe, nalazi se u ponudi brenda Paul Neuhaus u ponudi e-trgovine Svjetiljkaisvjetlo.hr.

Stolna lampa tamno siva uklj. LED prigušiva na dodir - Jano - parametri proizvoda

Stolna lampa tamno siva uklj. LED prigušiva na dodir - Jano - povijest cijena i dostupnosti

Stolna lampa tamno siva uklj. LED prigušiva na dodir - Jano - druge zanimljive proizvode

Stolna lampa tamno siva uklj. LED prigušiva na dodir - Jano - kako pronaći najbolju ponudu?