Dizajn stolne svjetiljke, čelik s LED i prigušivačem na dodir - Paulina

Dizajn stolne svjetiljke, čelik s LED i prigušivačem na dodir - Paulina

Dizajn stolne svjetiljke, čelik s LED i prigušivačem na dodir - Paulina

Najniža cijena u zadnjih 45 dana: 73,50 €

Cijene i dostupnost mogu se promijeniti nekoliko puta dnevno. Aktualne podatke provjerite izravno u e-trgovinama. Sve dostupne boje i veličine možete pronaći izravno u e-trgovinama.

Dizajn stolne svjetiljke, čelik s LED i prigušivačem na dodir - Paulina - opis proizvoda

Zaljubljeni smo u ovu Paulinu! Izuzetno elegantna stolna lampa koja se uklapa u elegantan i elegantan interijer. Svjetiljka ima ukupnu visinu od 47 cm. Predmet se isporučuje s kabelom i utikačem, čija je duljina 160 cm. Baza svjetiljke ima promjer 13 cm. Svjetiljka koja dugo traje do 20.000 sati gorenja. Ova Paulina ima dvije svjetlosne točke s integriranom LED diodom. S 580 lumena i 3000 Kelvina, pruža jarko bijelo svjetlo u unutrašnjosti. Zgodan za korištenje kao funkcionalna svjetiljka za čitanje, na primjer. Možete ga zatamniti dimerom na tijelu. Ima tri načina rada: prelazi iz funkcionalnog radnog svjetla u osvjetljenje raspoloženja u trenu! Zato uživajte u Paulini u svakoj situaciji. Budite moderni s ovom stolnom svjetiljkom u svom uredu ili dnevnoj sobi!

Proizvod Dizajn stolne svjetiljke, čelik s LED i prigušivačem na dodir - Paulina možete pronaći među proizvodima u grupi LED svjetiljke, pripada marki Paul Neuhaus, možete pronaći u e-trgovini Svjetiljkaisvjetlo.hr.

Ovaj proizvod možete pronaći u grupi Stolne lampe, pripada marki Paul Neuhaus u ponudi e-trgovine Svjetiljkaisvjetlo.hr.

Proizvod Dizajn stolne svjetiljke, čelik s LED i prigušivačem na dodir - Paulina pripada grupi proizvoda Stolne LED lampe, nalazi se u ponudi brenda Paul Neuhaus u ponudi e-trgovine Svjetiljkaisvjetlo.hr.

Dizajn stolne svjetiljke, čelik s LED i prigušivačem na dodir - Paulina - parametri proizvoda

Dizajn stolne svjetiljke, čelik s LED i prigušivačem na dodir - Paulina - povijest cijena i dostupnosti

Dizajn stolne svjetiljke, čelik s LED i prigušivačem na dodir - Paulina - druge zanimljive proizvode

Dizajn stolne svjetiljke, čelik s LED i prigušivačem na dodir - Paulina - kako pronaći najbolju ponudu?