Stolna svjetiljka od mesinga s 3-stupanjskim regulatorom osjetljivim na dodir, uključujući LED - Tilly

Stolna svjetiljka od mesinga s 3-stupanjskim regulatorom osjetljivim na dodir, uključujući LED - Tilly

Stolna svjetiljka od mesinga s 3-stupanjskim regulatorom osjetljivim na dodir, uključujući LED - Tilly

Najniža cijena u zadnjih 45 dana: 52,46 €

Cijene i dostupnost mogu se promijeniti nekoliko puta dnevno. Aktualne podatke provjerite izravno u e-trgovinama. Sve dostupne boje i veličine možete pronaći izravno u e-trgovinama.

Stolna svjetiljka od mesinga s 3-stupanjskim regulatorom osjetljivim na dodir, uključujući LED - Tilly - opis proizvoda

Moderna stolna lampa Tilly svojim se prekrasnim dizajnom uklapa u svaki dnevni boravak ili spavaću sobu. Ova stolna lampa pruža mir i atmosferu u vašoj sobi. Sami određujete jačinu svjetla zahvaljujući 3-stupanjskom regulatoru osjetljivosti na dodir. Može ići od 100% funkcionalne svjetlosti do najmanje 30% atmosferske svjetlosti. Zatamnite je pomoću funkcije dodira, tapkanjem nožice lampica će se zatamniti. Na taj način stvarate savršenu atmosferu u svakoj prostoriji. Sjenilo je izrađeno od bijele plastike, a noga od čelika sa završnom obradom od mesinga, što mu daje jedinstven dodir. Stolna lampa Tilly je veličine 20 cm visine i promjera 15 cm. Ova svjetiljka dolazi s G9 izvorom svjetlosti od 3000 Kelvina i 245 lumena. Unatoč činjenici da je lampa lijepe veličine, pokazuje puno karaktera.

Proizvod Stolna svjetiljka od mesinga s 3-stupanjskim regulatorom osjetljivim na dodir, uključujući LED - Tilly možete pronaći među proizvodima u grupi LED svjetiljke, pripada marki Paul Neuhaus, možete pronaći u e-trgovini Svjetiljkaisvjetlo.hr.

Ovaj proizvod možete pronaći u grupi Stolne lampe, pripada marki Paul Neuhaus u ponudi e-trgovine Svjetiljkaisvjetlo.hr.

Proizvod Stolna svjetiljka od mesinga s 3-stupanjskim regulatorom osjetljivim na dodir, uključujući LED - Tilly pripada grupi proizvoda Moderne stolne lampe od marke Paul Neuhaus u ponudi e-trgovine Svjetiljkaisvjetlo.hr.

Stolna svjetiljka od mesinga s 3-stupanjskim regulatorom osjetljivim na dodir, uključujući LED - Tilly - parametri proizvoda

Stolna svjetiljka od mesinga s 3-stupanjskim regulatorom osjetljivim na dodir, uključujući LED - Tilly - povijest cijena i dostupnosti

Stolna svjetiljka od mesinga s 3-stupanjskim regulatorom osjetljivim na dodir, uključujući LED - Tilly - druge zanimljive proizvode

Stolna svjetiljka od mesinga s 3-stupanjskim regulatorom osjetljivim na dodir, uključujući LED - Tilly - kako pronaći najbolju ponudu?