Stolna svjetiljka od mesinga uklj. LED prigušiva na dodir - Jano

Stolna svjetiljka od mesinga uklj. LED prigušiva na dodir - Jano

Stolna svjetiljka od mesinga uklj. LED prigušiva na dodir - Jano

Najniža cijena u zadnjih 45 dana: 46,87 €

Cijene i dostupnost mogu se promijeniti nekoliko puta dnevno. Aktualne podatke provjerite izravno u e-trgovinama. Sve dostupne boje i veličine možete pronaći izravno u e-trgovinama.

Stolna svjetiljka od mesinga uklj. LED prigušiva na dodir - Jano - opis proizvoda

Može li vašem modernom interijeru biti potrebno ažuriranje? Onda je stolna lampa Jano ono što tražite! Stolna lampa izrađena je od čelika i završila u zlatnoj boji s bijelom bojom. LED rasvjeta svjetiljke integrirana je u svjetiljku. Ukupna veličina lampe je 16 cm visoka, 12 cm duga i 12 cm široka. LED troši 5 vata i prosječno traje 25.000 sati gorenja. Zbog velike svjetlosne snage do 580 lumena, stolna svjetiljka je prikladna za funkcionalnu rasvjetu. Ova lampa dolazi sa kablom i utikačem. Uzica je duga 150 cm. Unesite dodatnu atmosferu u svoj dom s prigušivačem na dodir. Ova stolna svjetiljka dolazi s regulatorom svjetla. Jano je prigušljiv, tako da možete lako prilagoditi atmosferu. Ne oklijevajte više i krenite po Jano!

Proizvod Stolna svjetiljka od mesinga uklj. LED prigušiva na dodir - Jano pripada grupi proizvoda LED svjetiljke, pripada marki Paul Neuhaus, možete pronaći u e-trgovini Svjetiljkaisvjetlo.hr.

Ovaj proizvod možete pronaći u grupi Stolne lampe, pripada marki Paul Neuhaus u ponudi e-trgovine Svjetiljkaisvjetlo.hr.

Proizvod Stolna svjetiljka od mesinga uklj. LED prigušiva na dodir - Jano pripada grupi proizvoda Stolne LED lampe, nalazi se u ponudi brenda Paul Neuhaus u ponudi e-trgovine Svjetiljkaisvjetlo.hr.

Stolna svjetiljka od mesinga uklj. LED prigušiva na dodir - Jano - parametri proizvoda

Stolna svjetiljka od mesinga uklj. LED prigušiva na dodir - Jano - povijest cijena i dostupnosti

Stolna svjetiljka od mesinga uklj. LED prigušiva na dodir - Jano - druge zanimljive proizvode

Stolna svjetiljka od mesinga uklj. LED prigušiva na dodir - Jano - kako pronaći najbolju ponudu?