Akvarele White Nights Semi-dry 2.5 ml - izaberite nijansu

Akvarele White Nights Semi-dry 2.5 ml - izaberite nijansu

Akvarele White Nights Semi-dry 2.5 ml - izaberite nijansu

Najniža cijena u zadnjih 45 dana: 2,19 €

Cijene i dostupnost mogu se promijeniti nekoliko puta dnevno. Aktualne podatke provjerite izravno u e-trgovinama. Sve dostupne boje i veličine možete pronaći izravno u e-trgovinama.

Akvarele White Nights Semi-dry 2.5 ml - izaberite nijansu - opis proizvoda

Paleta boja Odaberi svoju omiljenu boju iz palete Akvarele White Nights Semi-dry 2.5 ml - izaberite nijansu Akvarele White Nights Semi-dry 2.5 ml – izaberite nijansu Ruska znamka Nevskaya Palitra predstavlja Vam nove akvarel boje White Nights. Ovaj set će zadovoljiti potrebe ne samo profesionalaca, već i početnika! Slikanje akvarelama je vid rekreacije i odličan način za iskazivanje kreativnosti.Jedna od bitnih karakteristika ovih boja je njihov fini akvarel efekat i postojanost boja čak i kada im se doda dosta vode. Boje su na bazi vode, spakirane u obliku čvrste kocke koja se nalazi u plastičnoj posudici zapremine 2.5 ml. Ove boje razrjedive s vodom su polu-transparentne ili pokrivne, otpornost na svetlost razlikuje se od boje do boje (+, ++, +++)Sadrže visoku koncentraciju kvalitetnih finih pigmenata. Pogodne su za

Proizvod Akvarele White Nights Semi-dry 2.5 ml - izaberite nijansu pripada grupi proizvoda Vodene boje, možete ga pronaći u trgovini Slikarskipribor.hr.

Akvarele White Nights Semi-dry 2.5 ml - izaberite nijansu - parametri proizvoda

KategorijaVodene boje
E-trgovinaSlikarskipribor.hr

Akvarele White Nights Semi-dry 2.5 ml - izaberite nijansu - povijest cijena i dostupnosti

Akvarele White Nights Semi-dry 2.5 ml - izaberite nijansu - druge zanimljive proizvode

Akvarele White Nights Semi-dry 2.5 ml - izaberite nijansu - kako pronaći najbolju ponudu?