Akvarele White Nights pastelne 2,5 ml - izaberite nijansu

Akvarele White Nights pastelne 2,5 ml - izaberite nijansu

Akvarele White Nights pastelne 2,5 ml - izaberite nijansu

Najniža cijena u zadnjih 45 dana: 2,39 €

Cijene i dostupnost mogu se promijeniti nekoliko puta dnevno. Aktualne podatke provjerite izravno u e-trgovinama. Sve dostupne boje i veličine možete pronaći izravno u e-trgovinama.

Akvarele White Nights pastelne 2,5 ml - izaberite nijansu - opis proizvoda

Akvarele White Nights pastelne 2,5 ml - izaberite nijansu Set vodenih boja iz serije White Nights inspiriran je prirodnim fenomenom Bijelih noći koje su karakteristične za Sant Petersburg. Boje su izrađene prema modernoj recepturi s organskim pigmentima i sintetičkim vezivima. Zahvaljujući visokom sadržaju pigmenata, mogu se razrijeđivati s velikom količinom boje. Lako se miješaju i jednsotavno nanose. Pastel efekat čini vaša dela potpuno jedinstvenim. Odgovarajuće su za iskusne umjetnike i profesionalce, ali i za hobi slikare i studente koji žele kvalitet Nevskaya Palitra. Boje se kupuju na komad kako biste sami napravili svoju idelnu kombinaciju. KARAKTERISTIKE PROIZVODAakvarel set White Nights pastelpogodan za profesionalce iskusne umjetnike veličina pakiranja: 2,5 mlvisoko pigmentirane bojemoderna receptura s oganskim pigmentima i sintetičkim vezivimalako se miješajukvalitet garantira Nevskaya Palitra

Proizvod Akvarele White Nights pastelne 2,5 ml - izaberite nijansu pripada grupi proizvoda Vodene boje, možete ga pronaći u trgovini Slikarskipribor.hr.

Akvarele White Nights pastelne 2,5 ml - izaberite nijansu - parametri proizvoda

KategorijaVodene boje
E-trgovinaSlikarskipribor.hr

Akvarele White Nights pastelne 2,5 ml - izaberite nijansu - povijest cijena i dostupnosti

Akvarele White Nights pastelne 2,5 ml - izaberite nijansu - druge zanimljive proizvode

Akvarele White Nights pastelne 2,5 ml - izaberite nijansu - kako pronaći najbolju ponudu?