Akrilna boja Solo Goya Acrylic 100 ml - izaberite nijansu

Akrilna boja Solo Goya Acrylic 100 ml - izaberite nijansu

Akrilna boja Solo Goya Acrylic 100 ml - izaberite nijansu

Najniža cijena u zadnjih 45 dana: 4,34 €

Cijene i dostupnost mogu se promijeniti nekoliko puta dnevno. Aktualne podatke provjerite izravno u e-trgovinama. Sve dostupne boje i veličine možete pronaći izravno u e-trgovinama.

Akrilna boja Solo Goya Acrylic 100 ml - izaberite nijansu - opis proizvoda

Akrilna boja Solo Goya Acrylic 100 ml - izaberite nijansu Akrilne boje Solo Goya su boje vodeće njemačke znamke Kreul i predstavljaju univerzalnu umjetničku boju visoke kvalitete, jer nude širok spektar jasnih i intenzivnih nijansi. One se nalaze na listi najčešće biranih i upotrebljavanih akrilnih boja. U svijetu umjetnosti imaju nezamenljivo mesto, zato što sadrže visok procenat pigmenata i najbolje vezivo, koje im čuva preciznost, mekoću i savršenu pokrivnost. Odgovaraju različitim površinama, uključujući i slikarsko platno, drvo, papir, tekstil, staklo i slično. Također, idealne su za početnike, slikare amatere i profesionalne umjetnike.KARAKTERISTIKE PROIZVODANa bazi vodeMeka, glatka i kremasta strukturaDostuni u širokoj paleti boja - 48 nijansiBrzo se sušeOdlična pokrivnostRazrjeđuju se s vodomPo sušenju su vodootporne39 klasičnih nijansi, 3 metalne nijanse i 6 nijansi sa svijetlucavim efektomDostupne sa dve različite cijene, ovisno od kvalitete

Proizvod Akrilna boja Solo Goya Acrylic 100 ml - izaberite nijansu pripada grupi proizvoda Akrilne boje u ponudi e-trgovine Slikarskipribor.hr.

Akrilna boja Solo Goya Acrylic 100 ml - izaberite nijansu - parametri proizvoda

KategorijaAkrilne boje
E-trgovinaSlikarskipribor.hr

Akrilna boja Solo Goya Acrylic 100 ml - izaberite nijansu - povijest cijena i dostupnosti

Akrilna boja Solo Goya Acrylic 100 ml - izaberite nijansu - druge zanimljive proizvode

Akrilna boja Solo Goya Acrylic 100 ml - izaberite nijansu - kako pronaći najbolju ponudu?