Akvarel boja UMTON 2.6 ml - izaberite nijansu (akvarel boje)

Akvarel boja UMTON 2.6 ml - izaberite nijansu (akvarel boje)

Akvarel boja UMTON 2.6 ml - izaberite nijansu (akvarel boje)

Najniža cijena u zadnjih 45 dana: 1,69 €

Cijene i dostupnost mogu se promijeniti nekoliko puta dnevno. Aktualne podatke provjerite izravno u e-trgovinama. Sve dostupne boje i veličine možete pronaći izravno u e-trgovinama.

Akvarel boja UMTON 2.6 ml - izaberite nijansu (akvarel boje) - opis proizvoda

Akvarel boja UMTON 2.6 ml - izaberite nijansu Vodene boje UMTONVodene boje su proizvod češke marke UMTON, proizvođača slikarskog pribora za profesionalne slikare.Napravljene su od teških pigmenata kao i uljane boje i vezane spacijalnom emulzijom, čiji glavni sastojak je najsvjetlija vrsta arapske gume. Izrađene su u veličini kvadratne posude zapremine 2,6 ml. Jamstvo za ovaj proizvod je 30 godina, u slučaju da se osuše a da nisu korištene.Vodena boja UMTON 2,6 ml je topiva u vodi dok je svježa a nakon što se osuši, boja je vodootporna. Namijenjena za crtanje na papiru, drvu, metalu ili platnu. Karakteristike vodenih boja su slične uljanim, ali za razrjeđivanje je dovoljna samo voda. Brzo se suše a nakon toga su vodootporne. Za razliku od uljanih boja, ove boje se mogu razrjediti da budu skoro providne. Intenzivnije su od uljanih boja i ne pucaju. Mogu se nanositi četkicom, valjkom ili špahtlom. Za neke površine kao što su platno ili lesonit može se koristiti

Proizvod Akvarel boja UMTON 2.6 ml - izaberite nijansu (akvarel boje) pripada grupi proizvoda Vodene boje, možete ga pronaći u trgovini Slikarskipribor.hr.

Akvarel boja UMTON 2.6 ml - izaberite nijansu (akvarel boje) - parametri proizvoda

KategorijaVodene boje
E-trgovinaSlikarskipribor.hr

Akvarel boja UMTON 2.6 ml - izaberite nijansu (akvarel boje) - povijest cijena i dostupnosti

Akvarel boja UMTON 2.6 ml - izaberite nijansu (akvarel boje) - druge zanimljive proizvode

Akvarel boja UMTON 2.6 ml - izaberite nijansu (akvarel boje) - kako pronaći najbolju ponudu?