Set akvarel boja Pebeo u metalnoj kutiji - izaberi set

Set akvarel boja Pebeo u metalnoj kutiji - izaberi set

Set akvarel boja Pebeo u metalnoj kutiji - izaberi set

Najniža cijena u zadnjih 45 dana: 21,90 €

Cijene i dostupnost mogu se promijeniti nekoliko puta dnevno. Aktualne podatke provjerite izravno u e-trgovinama. Sve dostupne boje i veličine možete pronaći izravno u e-trgovinama.

Set akvarel boja Pebeo u metalnoj kutiji - izaberi set - opis proizvoda

Set akvarel boja Pebeo u metalnoj kutiji - izaberi set Komplet Pebeo akvarel boja u limenoj kutiji će vas očarati svojim praktičnim dizajnom, pogodnim za putovanja i razne umjetničke izlete u prirodu. Pakiranje od 12 dijelova uključuje sklopiv kist za akvarel boje, dok paket od 24 uključuje AQUA-FLO kist koji se može napuniti vodom. Igrajte se s intenzitetom boja koristeći količinu vode koja vam odgovara. Što više vode dodate pigmentima, to će boja biti pastelnija i transparentnija. Nasuprot tome, što manje dodate, boja će biti pigmentiranija. Pošto se u akvarel tehnici radi sa vodom, zaboravite na previše tanke listove papira, mogli bi da se iskrive. Idealna težina papira za slikanje akvarelom je oko 300g. Akvarel boje su pogodne za studente i početnike.KARAKTERISTIKE PROIZVODAAkvarel boje PebeoU praktičnoj limenoj kutijiPakiranje uključuje kistZa studente i buduće umjetnike Pogledaj u videu kako koristiti ovaj proizvod

Proizvod Set akvarel boja Pebeo u metalnoj kutiji - izaberi set možete pronaći među proizvodima u grupi Vodene boje, možete ga pronaći u trgovini Slikarskipribor.hr.

Set akvarel boja Pebeo u metalnoj kutiji - izaberi set - parametri proizvoda

Set akvarel boja Pebeo u metalnoj kutiji - izaberi set - povijest cijena i dostupnosti

Set akvarel boja Pebeo u metalnoj kutiji - izaberi set - druge zanimljive proizvode

Set akvarel boja Pebeo u metalnoj kutiji - izaberi set - kako pronaći najbolju ponudu?