Akrilna boja Solo Goya TRITON 750 ml  (akrilne boje)

Akrilna boja Solo Goya TRITON 750 ml (akrilne boje)

Akrilna boja Solo Goya TRITON 750 ml  (akrilne boje)

Najniža cijena u zadnjih 45 dana: 8,59 €

Cijene i dostupnost mogu se promijeniti nekoliko puta dnevno. Aktualne podatke provjerite izravno u e-trgovinama. Sve dostupne boje i veličine možete pronaći izravno u e-trgovinama.

Akrilna boja Solo Goya TRITON 750 ml (akrilne boje) - opis proizvoda

Paleta boja Odaberi svoju omiljenu boju iz palete Akrilna boja Solo Goya TRITON 750 ml Solo Goya TRITON 750 ml su visoko-kvalitetne i štedljive univerzalne akrilne boje. izrađene su na vodenoj bazi s visokim stupnjem pokrivanja podloge ne blijede na svjetlu, boje su dobro mješive i brzo-sušeće pogodne za unutarnju ili vanjsku uporabu boje su vodootporne nakon sušenja idealne za slikanje na papiru, drvetu, platnu, kamenu, metalu, koži i drugim sintetičkim materijalima pakirane su u 750 ml plastičnoj boci s poklopcem za nanos boja – ima dva otvora na boci jedan za direktno slikanje iz boce na platnu i drugi veći za nanos boje na paletu i mješanje kistovima ili špahtlama Galerija slika

Proizvod Akrilna boja Solo Goya TRITON 750 ml (akrilne boje) pripada grupi proizvoda Akrilne boje u ponudi e-trgovine Slikarskipribor.hr.

Akrilna boja Solo Goya TRITON 750 ml (akrilne boje) - parametri proizvoda

KategorijaAkrilne boje
E-trgovinaSlikarskipribor.hr

Akrilna boja Solo Goya TRITON 750 ml (akrilne boje) - povijest cijena i dostupnosti

Akrilna boja Solo Goya TRITON 750 ml (akrilne boje) - druge zanimljive proizvode

Akrilna boja Solo Goya TRITON 750 ml (akrilne boje) - kako pronaći najbolju ponudu?