Akrilna boja metalik - 100 ml (akrilne boje PENTART)

Akrilna boja metalik - 100 ml (akrilne boje PENTART)

Akrilna boja metalik - 100 ml (akrilne boje PENTART)

Najniža cijena u zadnjih 45 dana: 3,85 €

Cijene i dostupnost mogu se promijeniti nekoliko puta dnevno. Aktualne podatke provjerite izravno u e-trgovinama. Sve dostupne boje i veličine možete pronaći izravno u e-trgovinama.

Akrilna boja metalik - 100 ml (akrilne boje PENTART) - opis proizvoda

Paleta boja Odaberi svoju omiljenu boju iz palete Akrilna boja metalik - 100 ml Metalik akrilna boja branda Pentart se karakterizira odličnom pokrivnošću, brzo se suši i nakon sušenja je vodootporna. Idealne su za slikanje na različitim vrstama površina. Izrađene su na vodenoj bazi i mogu se razređivati i miješati sa vodom. Umjetnicima daje širok spektar živopisnih i intenzivnih nijansi boja. Sadrže veliku količinu metalik pigmenata, koji površini daju predivan sjajan efekat. Ovo su univerzalne umjetničke boje visoke kvalitete. Koriste se ne samo za umjetničko slikanje, već i za dekoriranje predmeta. Omiljene su profesionalnim slikarima, amaterima i hobby kreativcima.KAKO SE KORISTE?Akrilne boje možete nanositi direktno iz posude ili možete koristiti paletu, staklo ili plastičnu podlogu koja nije upojna za miješanje boja.

Proizvod Akrilna boja metalik - 100 ml (akrilne boje PENTART) pripada grupi proizvoda Akrilne boje u ponudi e-trgovine Slikarskipribor.hr.

Akrilna boja metalik - 100 ml (akrilne boje PENTART) - parametri proizvoda

KategorijaAkrilne boje
E-trgovinaSlikarskipribor.hr

Akrilna boja metalik - 100 ml (akrilne boje PENTART) - povijest cijena i dostupnosti

Akrilna boja metalik - 100 ml (akrilne boje PENTART) - druge zanimljive proizvode

Akrilna boja metalik - 100 ml (akrilne boje PENTART) - kako pronaći najbolju ponudu?