Akrilna boja Solo Goya Acrylic 250 ml (akrilne boje)

Akrilna boja Solo Goya Acrylic 250 ml (akrilne boje)

Akrilna boja Solo Goya Acrylic 250 ml (akrilne boje)

Najniža cijena u zadnjih 45 dana: 6,19 €

Cijene i dostupnost mogu se promijeniti nekoliko puta dnevno. Aktualne podatke provjerite izravno u e-trgovinama. Sve dostupne boje i veličine možete pronaći izravno u e-trgovinama.

Akrilna boja Solo Goya Acrylic 250 ml (akrilne boje) - opis proizvoda

Paleta boja Odaberi svoju omiljenu boju iz palete Akrilna boja Solo Goya Acrylic 250 ml Solo Goya Acrylic 250ml su nove, visoko-kvalitetne akrilne boje s visokim udelom pigmenta.idealne su za slikanje po papiru, kartonu, lepenk, kamenu, drvetu, koži, platnu i ostalim sintetičkim materijalimanamjenjene su početnicima, studentima, ali i profesionalcimaboje se mogu koristiti ako u unutarnjoj tako i vanjskoj varijantiizrađene na vodenoj bazivisok intenzitet boja i brilijantan odsjajveoma dobra sposovbnost pokrivanja, boja sadrži neizblijedujuće pigmentelagan i kreamsta konzistencijasrednji stupanj viskoznostimogu se razrijeđivati pomoću voedboje su mješljive međusobnobrzo-sušeće (do baršunastog sjaja) Galerija slika

Proizvod Akrilna boja Solo Goya Acrylic 250 ml (akrilne boje) pripada grupi proizvoda Akrilne boje u ponudi e-trgovine Slikarskipribor.hr.

Akrilna boja Solo Goya Acrylic 250 ml (akrilne boje) - parametri proizvoda

KategorijaAkrilne boje
E-trgovinaSlikarskipribor.hr

Akrilna boja Solo Goya Acrylic 250 ml (akrilne boje) - povijest cijena i dostupnosti

Akrilna boja Solo Goya Acrylic 250 ml (akrilne boje) - druge zanimljive proizvode

Akrilna boja Solo Goya Acrylic 250 ml (akrilne boje) - kako pronaći najbolju ponudu?