Uljana boja Daler-Rowney GEORGIAN 38 ml - izaberi nijansu

Uljana boja Daler-Rowney GEORGIAN 38 ml - izaberi nijansu

Uljana boja Daler-Rowney GEORGIAN 38 ml - izaberi nijansu

Najniža cijena u zadnjih 45 dana: 4,09 €

Cijene i dostupnost mogu se promijeniti nekoliko puta dnevno. Aktualne podatke provjerite izravno u e-trgovinama. Sve dostupne boje i veličine možete pronaći izravno u e-trgovinama.

Uljana boja Daler-Rowney GEORGIAN 38 ml - izaberi nijansu - opis proizvoda

Uljana boja Daler-Rowney GEORGIAN 38 ml - izaberi nijansu Kvalitetne uljane boje tvrtke Daler-Rowney dobile su ime po osnivaču tvrtke, Georgeu Rowneyju. Izrađene su od visokokvalitetnih pigmenata otpornih na svjetlost, trostruko mljevenih, što jamči da će vaše kreacije trajati generacijama. Bogate, žive nijanse koje se lijepo suše čine ove boje idealnim za umjetnike svih razina vještina. Ove bogate uljane boje sa slabim mirisom mogu se nanijeti izravno iz tube kistom ili špahtlom, bez potrebe za medijem. Veliki broj visokokvalitetnih pigmenata pažljivo se miješa i testira da bi se stvorila najsjajnija boja i uskladila nijansa i tekstura.KARAKTERISTIKE PROIZVODAvisoko pigmentirane boje koje sadrže, između ostalih,i tradicionalni pigmenti kadmija i kobaltaizuzetno otporne i jasne bojemeđusobno se miješaju i imaju idealnu konzistenciju pogodnu i za tehniku slikanja mokro na mokropovršinsko sušenje nakon oko 4 do 5 danasve nijanse su ocijenjene kao

Proizvod Uljana boja Daler-Rowney GEORGIAN 38 ml - izaberi nijansu pripada grupi proizvoda Uljane boje, možete ga pronaći u trgovini Slikarskipribor.hr.

Uljana boja Daler-Rowney GEORGIAN 38 ml - izaberi nijansu - parametri proizvoda

KategorijaUljane boje
E-trgovinaSlikarskipribor.hr

Uljana boja Daler-Rowney GEORGIAN 38 ml - izaberi nijansu - povijest cijena i dostupnosti

Uljana boja Daler-Rowney GEORGIAN 38 ml - izaberi nijansu - druge zanimljive proizvode

Uljana boja Daler-Rowney GEORGIAN 38 ml - izaberi nijansu - kako pronaći najbolju ponudu?