Blok papira za uljane boje - izaberi format (Set papira za)

Blok papira za uljane boje - izaberi format (Set papira za)

Blok papira za uljane boje - izaberi format (Set papira za)

Najniža cijena u zadnjih 45 dana: 18,20 €

Cijene i dostupnost mogu se promijeniti nekoliko puta dnevno. Aktualne podatke provjerite izravno u e-trgovinama. Sve dostupne boje i veličine možete pronaći izravno u e-trgovinama.

Blok papira za uljane boje - izaberi format (Set papira za) - opis proizvoda

Blok papira za uljane boje - izaberi format Blok papira za uljane boje ima poseban premaz koji sprečava papir da upije sadržaj ulja u boji. Blok papira Cobra je razvijen za umjetnike koji žele slikati odgovorno, bez rastvarača, za zdraviju životnu sredinu. Listovi ne sadrže kiselinu, što jamči dugovječnost vaše slike. Proizvod je izrađen od drveta FSC® certificiranih šuma i iz drugih kontroliranih izvora. To je odlična površina za eksperimentiranje s tehnikama, kreiranje šema boja i brzih skica. Rad na papiru vam također omogućava da pišete bilješke na prednjoj ili stražnjoj strani, kao što je paleta koju ste koristili ili neke informacije za buduću, veću sliku. Uzmite blok papira bilo gdje i pustite mašti na volju.KARAKTERISTIKE PROIZVODABlok papira za uljane boje10 listova u blokuBez kiselinaIz certificiranih šumaPosebno obrađena površinaGramaža 300 g /m2Dostupni formati A3 i A4 Galerija slika

Proizvod Blok papira za uljane boje - izaberi format (Set papira za) možete pronaći među proizvodima u grupi Uljane boje, možete ga pronaći u trgovini Slikarskipribor.hr.

Blok papira za uljane boje - izaberi format (Set papira za) - parametri proizvoda

KategorijaUljane boje
E-trgovinaSlikarskipribor.hr

Blok papira za uljane boje - izaberi format (Set papira za) - povijest cijena i dostupnosti

Blok papira za uljane boje - izaberi format (Set papira za) - druge zanimljive proizvode

Blok papira za uljane boje - izaberi format (Set papira za) - kako pronaći najbolju ponudu?