Prirodna ekološka boja NATURE KREUL - izaberi nijansu

Prirodna ekološka boja NATURE KREUL - izaberi nijansu

Prirodna ekološka boja NATURE KREUL - izaberi nijansu

Najniža cijena u zadnjih 45 dana: 3,98 €

Cijene i dostupnost mogu se promijeniti nekoliko puta dnevno. Aktualne podatke provjerite izravno u e-trgovinama. Sve dostupne boje i veličine možete pronaći izravno u e-trgovinama.

Prirodna ekološka boja NATURE KREUL - izaberi nijansu - opis proizvoda

Prirodna ekološka boja NATURE KREUL - izaberi nijansu Kreul Nature je mat boja na bazi vode, izrađena po ekološkim principima radi očuvanja životne sredine. Uz motiv 'odgovorno i bezvremeno lijepo', brand KREUL se upušta u očuvanje životne sredine. Boje su izrađene od 84% održivih sirovina prirodnog porekla. Staklena bočica izrađena je od 27% otpadnog stakla i može se reciklirati 100%. Kartonske kutije u koje su spakirani setovi boja su izrađeni od 94% recikliranog materijala i proizvedeni procesom koji ne utječe na promjenu klime. Poklopci sadrže 85% reciklirane plastike. Etikete sadrže 30% recikliranih vlakana. I ako Vam ovo nije dovoljno, za svaki drugi prodati set ovih boja, bit će zasađeno jedno drvo. Ova ekološka boja je kremasta, brzo se suži i otporna je na svjetlost. Pogodna je za korištenje na papiru, kartonu, glini ili betonu, ali i za dekoriranje prirodnih elemenata, kao što su drvo ili kamen. Kako bi boja bila što otpornija, preporučuje se da je

Proizvod Prirodna ekološka boja NATURE KREUL - izaberi nijansu možete pronaći među proizvodima u grupi Akrilne boje u ponudi e-trgovine Slikarskipribor.hr.

Prirodna ekološka boja NATURE KREUL - izaberi nijansu - parametri proizvoda

KategorijaAkrilne boje
E-trgovinaSlikarskipribor.hr

Prirodna ekološka boja NATURE KREUL - izaberi nijansu - povijest cijena i dostupnosti

Prirodna ekološka boja NATURE KREUL - izaberi nijansu - druge zanimljive proizvode

Prirodna ekološka boja NATURE KREUL - izaberi nijansu - kako pronaći najbolju ponudu?