Kist da Vinci NOVA 1875 za uljane boje (kist za slikanje)

Kist da Vinci NOVA 1875 za uljane boje (kist za slikanje)

Kist da Vinci NOVA 1875 za uljane boje (kist za slikanje)

Najniža cijena u zadnjih 45 dana: 4,69 €

Cijene i dostupnost mogu se promijeniti nekoliko puta dnevno. Aktualne podatke provjerite izravno u e-trgovinama. Sve dostupne boje i veličine možete pronaći izravno u e-trgovinama.

Kist da Vinci NOVA 1875 za uljane boje (kist za slikanje) - opis proizvoda

Kist da Vinci NOVA 1875 za uljane boje Kist Vinci NOVA SYNTHETICS profesionalnog kvaliteta, izrađena od najnježnije sintetičke dlake. Namijenjena je za izradu jasnih i preciznih linija prilikom slikanja akrilnim ili uljanim bojama. Svaki kist za slikanje ima trajan, pocinkovan ili pozlaćen držač za vlasi od mesinga. Sintetičke dlake koje se koriste za ove kistove su pažljivo izrađene i ručno spojene. Ovim tradicionalnim zanatskim načinom izrade zagarantiran je kvalitet i zadovoljen standard, od sirovina pa do konačnog proizvoda.Kist da Vinci NOVA SYNTHETICS je izrađena kombinacijom tri vrste različite sintetičke dlake, što je omogućava dobru upojnost boje i samim tim jasan i ravnomjeran trag kistova. Prilikom slikanja ovaj kist je značajno mekši u odnosu na kistove da Vinci Top acryl ili Impasto. Visoko kvalitetne vlasi sačuvat će svoj oblik i formu i nakon dugog korišćenja. Vrlo lako ih je oprati. Idealne su za slikanje na grubljim površinama zahvaljujući

Proizvod Kist da Vinci NOVA 1875 za uljane boje (kist za slikanje) pripada grupi proizvoda Uljane boje, možete ga pronaći u trgovini Slikarskipribor.hr.

Kist da Vinci NOVA 1875 za uljane boje (kist za slikanje) - parametri proizvoda

KategorijaUljane boje
E-trgovinaSlikarskipribor.hr

Kist da Vinci NOVA 1875 za uljane boje (kist za slikanje) - povijest cijena i dostupnosti

Kist da Vinci NOVA 1875 za uljane boje (kist za slikanje) - druge zanimljive proizvode

Kist da Vinci NOVA 1875 za uljane boje (kist za slikanje) - kako pronaći najbolju ponudu?