Kist da Vinci NOVA 1870 za uljane boje (kist za slikanje)

Kist da Vinci NOVA 1870 za uljane boje (kist za slikanje)

Kist da Vinci NOVA 1870 za uljane boje (kist za slikanje)

Najniža cijena u zadnjih 45 dana: 3,75 €

Cijene i dostupnost mogu se promijeniti nekoliko puta dnevno. Aktualne podatke provjerite izravno u e-trgovinama. Sve dostupne boje i veličine možete pronaći izravno u e-trgovinama.

Kist da Vinci NOVA 1870 za uljane boje (kist za slikanje) - opis proizvoda

Kist da Vinci NOVA 1870 za uljane boje Kist za slikanje da Vinci NOVA SYNTHETICS je profesionalni kist izrađen od najnežnijih sintetičkih vlasi. Pogodna je za izradu jasnih i preciznih linija pri slikanju akrilnim i uljanim bojama. Svaki kist ima dugotrajnu, poniklovanu ili pozlaćenu dršku od mesinga. Sintetičke dlake koje se koriste pri izradi ovih kistova su pažljivo odabrane i ručno sastavljene. Sa ovim tradicionalnim zanatskim načinom izrade zagarantiran je kvalitet, od uporabljenih sirovina pa do samog finalnog proizvoda.Kistovi da Vinci NOVA SYNTHETICS su izrađene od kombinacije 3 različita tipa sintetičke dlake, što omogućava dobru upojnost boje i precizno i ravnomjerno nanošenje boja. Pri radu značajno su mekše u odnosu na kistove Vinci Top acryl ili Impasto Visoko kvalitetna dlaka zadržava oblik i nakon mnogo korištenja. Idealne su za slikanje na grubljim površinama zahvaljujući ekstremnoj otpornosti. Kistovi da Vinci su popularne u cijelom svijetu među

Proizvod Kist da Vinci NOVA 1870 za uljane boje (kist za slikanje) pripada grupi proizvoda Uljane boje, možete ga pronaći u trgovini Slikarskipribor.hr.

Kist da Vinci NOVA 1870 za uljane boje (kist za slikanje) - parametri proizvoda

KategorijaUljane boje
E-trgovinaSlikarskipribor.hr

Kist da Vinci NOVA 1870 za uljane boje (kist za slikanje) - povijest cijena i dostupnosti

Kist da Vinci NOVA 1870 za uljane boje (kist za slikanje) - druge zanimljive proizvode

Kist da Vinci NOVA 1870 za uljane boje (kist za slikanje) - kako pronaći najbolju ponudu?