Blumfeldt Vermont, smeđa, vrtna fotelja, vrtna stolica, adirondack, 73x88x94cm, sklopiva

Blumfeldt Vermont, smeđa, vrtna fotelja, vrtna stolica, adirondack, 73x88x94cm, sklopiva

Blumfeldt Vermont, smeđa, vrtna fotelja, vrtna stolica, adirondack, 73x88x94cm, sklopiva

Cijene i dostupnost mogu se promijeniti nekoliko puta dnevno. Aktualne podatke provjerite izravno u e-trgovinama. Sve dostupne boje i veličine možete pronaći izravno u e-trgovinama.

Blumfeldt Vermont, smeđa, vrtna fotelja, vrtna stolica, adirondack, 73x88x94cm, sklopiva - opis proizvoda

Hladiti se na verandi večernjim suncem, sjediti duboko i imati izložene ruke na naslonu. Vrtna fotelja Blumfeldt Vermont materijalizira nostalgične, sanjane trenutke i donosi ih u svakodnevni život.Kao potomak staro američke vrtne stolice se Vermont ističe svim karakteristikama: odozada padajuće sjedalo s dubokom sjedećom pozicijom. Ravan, nježno prema nazad naklonjen naslon za leđa. I naravno, široki nasloni za ramena koji nude dovoljno prostora za svježe iscijeđenu limunadu.Očuvan klasičan dizajn: daske od drveta jele s debljinom 1 cm su tretirane s trostrukim slojem PU lakiranja. Time je drvo zaštićeno od kiše i hladnog vremena. Kao samostalan dodatak za terasu, balkon ili vrt nudi fotelja Vermont prekovremeni dizajn koji savladava kratkotrajne trendove. U dubokoj fotelji će naći i mladi i stari ugodan odmor i osjećaj sigurnosti.Romantično mjesto za bježanje s nostalgičnim uzdahom: Vrtna fotelja Blumfeldt Vermont.

Blumfeldt Vermont, smeđa, vrtna fotelja, vrtna stolica, adirondack, 73x88x94cm, sklopiva - povijest cijena i dostupnosti

Blumfeldt Vermont, smeđa, vrtna fotelja, vrtna stolica, adirondack, 73x88x94cm, sklopiva - druge zanimljive proizvode

Blumfeldt Vermont, smeđa, vrtna fotelja, vrtna stolica, adirondack, 73x88x94cm, sklopiva - kako pronaći najbolju ponudu?