Blumfeldt Torremolinos, vrtne stolice, 2 komada, aluminij, comfortmesh, tamnosiva

Blumfeldt Torremolinos, vrtne stolice, 2 komada, aluminij, comfortmesh, tamnosiva

Blumfeldt Torremolinos, vrtne stolice, 2 komada, aluminij, comfortmesh, tamnosiva

Najniža cijena u zadnjih 45 dana: 135,90 €

Cijene i dostupnost mogu se promijeniti nekoliko puta dnevno. Aktualne podatke provjerite izravno u e-trgovinama. Sve dostupne boje i veličine možete pronaći izravno u e-trgovinama.

Blumfeldt Torremolinos, vrtne stolice, 2 komada, aluminij, comfortmesh, tamnosiva - opis proizvoda

Uživajte u opuštanju na svježem zraku. Na vrtnim stolicama Blumfeldt Torremolinos s mekanim presvalkama možete provesti svoj godišnji odmor, vikende ili podnevno opuštanje nakon posla - u vrtu, na terasi ili na balkonu. Vrtne stolice Blumfeldt Torremolinos nude maksimalnu udobnost, zahvaljujući mekanim presvlakama - idealno za duge večere ili sate opuštanja. Presvlake su otporne na vremenske utjecaje, vrlo se brzo suše (materijal ComfortMesh), tako je stolica uvijek spremna za sljedeći dan. Aluminijski okvir je iznimno stabilan, a sklopiva stolica teži samo 4 kg. Zaštitni premaz metalnih dijelova osigurava dodatnu otpornost na vremenske utjecaje. Budući da je opuštanje najljepše u paru, vrtne stolice Torremolinos isporučuju se u praktičnom setu od 2 komada. Savršena relaksacija: udobno opuštanje tijekom cijelog ljeta, na mekanim i robusnim vrtnim stolicama Blumfeldt Torremolinos.

Ovaj proizvod možete pronaći u grupi Vrtne stolice, proizvodi ga marka Blumfeldt, u ponudi prodavatelja Electronic-star.hr, Klarstein.hr.

Proizvod Blumfeldt Torremolinos, vrtne stolice, 2 komada, aluminij, comfortmesh, tamnosiva pripada grupi proizvoda Stolice za opuštanje, nalazi se u ponudi brenda Blumfeldt, u ponudi prodavatelja Electronic-star.hr, Klarstein.hr.

Proizvod Blumfeldt Torremolinos, vrtne stolice, 2 komada, aluminij, comfortmesh, tamnosiva označen je EAN kodom 4060656152191.

Blumfeldt Torremolinos, vrtne stolice, 2 komada, aluminij, comfortmesh, tamnosiva - parametri proizvoda

Blumfeldt Torremolinos, vrtne stolice, 2 komada, aluminij, comfortmesh, tamnosiva - povijest cijena i dostupnosti

Blumfeldt Torremolinos, vrtne stolice, 2 komada, aluminij, comfortmesh, tamnosiva - druge zanimljive proizvode

Blumfeldt Torremolinos, vrtne stolice, 2 komada, aluminij, comfortmesh, tamnosiva - kako pronaći najbolju ponudu?