Blumfeldt London Lite, set od 2 sklopive stolice, 56,5 x 107 x 68 cm, ComfortMesh, aluminij

Blumfeldt London Lite, set od 2 sklopive stolice, 56,5 x 107 x 68 cm, ComfortMesh, aluminij

Blumfeldt London Lite, set od 2 sklopive stolice, 56,5 x 107 x 68 cm, ComfortMesh, aluminij

Najniža cijena u zadnjih 60 dana: 285,89 €

Cijene i dostupnost mogu se promijeniti nekoliko puta dnevno. Aktualne podatke provjerite izravno u e-trgovinama. Sve dostupne boje i veličine možete pronaći izravno u e-trgovinama.

Blumfeldt London Lite, set od 2 sklopive stolice, 56,5 x 107 x 68 cm, ComfortMesh, aluminij - opis proizvoda

Udobno i praktično za najbolji način opuštanja: Uz Blumfeldt London Lite set od 2 vrtne stolice boravak u vrtu, na terasi ili balkonu postaje kućna udobnost za one koji traže željeno opuštanje.Sklopive stolice Blumfeldt London Lite pružaju prostor za sjedenje s maksimalnom fleksibilnošću: zahvaljujući naslonu za leđa podesivom u 7 položaja, možete se nasloniti i opustiti, uživajući u svježem zraku i suncu. Ili se udobno smjestite s prijateljima i obitelji za stolićem za kavu u zelenim sjedalima s visokim naslonom. Zahvaljujući rešetkastoj strukturi 2 x 2, tekstilne presvlake sjedala i posebno visoki naslon za leđa su ugodno prozračni - idealni za duge večere ili sate odmora. Kako vam vrijeme ne bi pokvarilo opuštanje, navlake su vodootporne s brzosušećim pjenastim punjenjem. Stabilnost je osigurana okvirima izrađenim od robusnih aluminijskih cijevi s praškastim premazom otpornim na vremenske uvjete. Na ovaj način možete dugo uživati ​​u vrtnoj stolici. Kada se preselite u zimske prostorije, sklopive stolice London Lite tvrtke Blumfeldt opravdavaju svoje ime: sklopljene u dimenzijama koje štede prostor, lako ih je pohraniti. Zahvaljujući njima, prostor za sjedenje u vrtu može se lako prilagoditi svakoj prilici: više stolica kada se sprema sljedeća zabava, a manje stolica kada se samo želite opustiti i uživati ​​u ljetu sami ili udvoje.Stvorite udoban i vizualno privlačan prostor za sjedenje koji ispunjava sve zahtjeve uz set od dvije sklopive stolice Blumfeldt London Lite .

Blumfeldt London Lite, set od 2 sklopive stolice, 56,5 x 107 x 68 cm, ComfortMesh, aluminij - povijest cijena i dostupnosti

Blumfeldt London Lite, set od 2 sklopive stolice, 56,5 x 107 x 68 cm, ComfortMesh, aluminij - druge zanimljive proizvode

Blumfeldt London Lite, set od 2 sklopive stolice, 56,5 x 107 x 68 cm, ComfortMesh, aluminij - kako pronaći najbolju ponudu?