Blumfeldt Estoril, 2x vrtna stolica, poliratan, aluminij, 7 razina, sklopiva, smeđa

Blumfeldt Estoril, 2x vrtna stolica, poliratan, aluminij, 7 razina, sklopiva, smeđa

Blumfeldt Estoril, 2x vrtna stolica, poliratan, aluminij, 7 razina, sklopiva, smeđa

Kako pronaći najbolju ponudu?

Najniža cijena u zadnjih 45 dana: 135 €

Cijene i dostupnost mogu se promijeniti nekoliko puta dnevno. Aktualne podatke provjerite izravno u e-trgovinama. Sve dostupne boje i veličine možete pronaći izravno u e-trgovinama.

Blumfeldt Estoril, 2x vrtna stolica, poliratan, aluminij, 7 razina, sklopiva, smeđa - opis proizvoda

Uživajte u opuštanju na svježem zraku. Na vrtnim stolicama Blumfeldt Estoril možete provesti svoj godišnji odmor, vikende ili podnevno opuštanje nakon posla - u vrtu, na terasi ili na balkonu. Uživajte na suncu uz vrtnu stolicu Blumfeldt Estoril. Zahvaljujući dvostrukom pletivu od poliratana je izuzetno udobna, dok je nagib naslona podesiv u 7 razina- od sjedenja do ležanja - bez ustajanja. Prema osobnim sklonostima: u uspravnom položaju pijte kavu ili zadrijemajte na svježem zraku u spuštenom položaju. Poliratan je otporan na vremenske utjecaje, vrlo se brzo suši i može se lako očistiti vlažnom krpom. Tako je stolica uvijek spremna za sljedeći tan. Aluminijski okvir je iznimno stabilan, a sklopiva stolica teži samo 4 kg. Zaštitni premaz metalnih dijelova osigurava dodatnu otpornost na vremenske utjecaje. Zahvaljujući konceptu SmartSpace, stolac se može sklopiti u nekoliko jednostavnih koraka, što osigurava prostorno štedljivu pohranu i jednostavan transport. Budući da je opuštanje najljepše u paru, vrtne stolice Estoril isporučuju se u praktičnom setu od 2 komada. Svježi zrak! Relaksacija tijekom cijelog ljeta, na vrtnoj stolici Blumfeldt Estoril.

Proizvod Blumfeldt Estoril, 2x vrtna stolica, poliratan, aluminij, 7 razina, sklopiva, smeđa možete pronaći među proizvodima u grupi Vrtne stolice, proizvodi ga marka Blumfeldt, u ponudi prodavatelja Electronic-star.hr.

Ovaj proizvod možete pronaći u grupi Stolice za opuštanje, nalazi se u ponudi brenda Blumfeldt, u ponudi prodavatelja Electronic-star.hr.

Proizvod Blumfeldt Estoril, 2x vrtna stolica, poliratan, aluminij, 7 razina, sklopiva, smeđa ima EAN kod 4060656152290.

Blumfeldt Estoril, 2x vrtna stolica, poliratan, aluminij, 7 razina, sklopiva, smeđa - parametri proizvoda

Blumfeldt Estoril, 2x vrtna stolica, poliratan, aluminij, 7 razina, sklopiva, smeđa - povijest cijena i dostupnosti

Blumfeldt Estoril, 2x vrtna stolica, poliratan, aluminij, 7 razina, sklopiva, smeđa - druge zanimljive proizvode