Blumfeldt Comfort Siesta, fotelja, podesiv naslon, tamnosiva

Blumfeldt Comfort Siesta, fotelja, podesiv naslon, tamnosiva

Blumfeldt Comfort Siesta, fotelja, podesiv naslon, tamnosiva

Kako pronaći najbolju ponudu?

Najniža cijena u zadnjih 45 dana: 258 €

Cijene i dostupnost mogu se promijeniti nekoliko puta dnevno. Aktualne podatke provjerite izravno u e-trgovinama. Sve dostupne boje i veličine možete pronaći izravno u e-trgovinama.

Blumfeldt Comfort Siesta, fotelja, podesiv naslon, tamnosiva - opis proizvoda

Luksuzna vrtna fotelja Blumfeldt Comfort Siesta idealna je za opuštanje u vrtu, na balkonu i terasi. Podesiv naslon nudi udobnost a sa ugrađenim plinskim oprugama osigurava jednostavno podešavanje. Sa izuzetno mekanim jastukom debljine 8 cm fotelja Vas zove na sunčanje i odmaranje. Naravno presvlake su otporne na UV zračenje, vodootporne i prozračne te se lako uklanjaju pomoću zatvarača. Konstrukcija od poliratana je savršen za vanjsku upotrebu a naviše je masivna. Ako naslon nije potreban, možete ga brzo složiti i spremiti na donji dio fotelje, čime se štedi prostor. Na taj način će nastati kocka koja će si svagdje naći mjesto zahvaljujući svojim komapktnim dimenzijama. Smjestiti se i opustiti: vrtna fotelja Comfort Siesta od tvrtke Blumfeldt spaja funkcionalan dizajn, udobnost i jednostavno održavanje.

Proizvod Blumfeldt Comfort Siesta, fotelja, podesiv naslon, tamnosiva pripada grupi proizvoda Vrtne stolice, proizvodi ga marka Blumfeldt, u ponudi prodavatelja Electronic-star.hr.

Ovaj proizvod možete pronaći u grupi Stolice za opuštanje, nalazi se u ponudi brenda Blumfeldt, u ponudi prodavatelja Electronic-star.hr.

Proizvod Blumfeldt Comfort Siesta, fotelja, podesiv naslon, tamnosiva opisan je EAN kodom 4060656154157.

Blumfeldt Comfort Siesta, fotelja, podesiv naslon, tamnosiva - parametri proizvoda

Blumfeldt Comfort Siesta, fotelja, podesiv naslon, tamnosiva - povijest cijena i dostupnosti

Blumfeldt Comfort Siesta, fotelja, podesiv naslon, tamnosiva - druge zanimljive proizvode