Blumfeldt Calais, suncobran, LED, aluminijski okvir, navlaka od poliestera, UV zaštita 50 #5223

Blumfeldt Calais, suncobran, LED, aluminijski okvir, navlaka od poliestera, UV zaštita 50 #5223

Blumfeldt Calais, suncobran, LED, aluminijski okvir, navlaka od poliestera, UV zaštita 50 #5223

Najniža cijena u zadnjih 45 dana: 169,90 €

Cijene i dostupnost mogu se promijeniti nekoliko puta dnevno. Aktualne podatke provjerite izravno u e-trgovinama. Sve dostupne boje i veličine možete pronaći izravno u e-trgovinama.

Blumfeldt Calais, suncobran, LED, aluminijski okvir, navlaka od poliestera, UV zaštita 50 - opis proizvoda

Suncobran Calais tvrtke blumfeldt pruža idealnu zaštitu od sunca tijekom dana i širi ugodnu ugodnu svjetlost navečer. Njegova integrirana LED rasvjeta radi sa solarnim panelom koji se puni tijekom dana. Na taj način ne ovisite o drugom izvoru energije. Ispod velikog suncobrana koji se može fleksibilno podesiti mogu se nalaziti ležaljke, stolovi ili sjedala u hladu. Montaža, pričvršćivanje i poravnavanje su povjetarac sa suncobranom Calais. Ako želite rasklopiti poklopac za sjenčanje, okrenite mehaničku ručicu i gumbom namjestite kut nagiba. Bilo da se radi o kišnom pljusku ili jakom podnevnom suncu: navlaka je vodootporna i opremljena UV 50 zaštitom. Kako se ljetni dan bliži kraju, sve što trebate učiniti je pritisnuti daljinski upravljač i Calais će postati impresivan izvor svjetla.Uživajte u produženim sunčanim danima do kasno u noć: uz suncobran Calais by Blumfeldt.

Ovaj proizvod možete pronaći u grupi LED suncobrani, pripada marki Blumfeldt, možete pronaći u e-trgovini Electronic-star.hr, Klarstein.hr.

Proizvod Blumfeldt Calais, suncobran, LED, aluminijski okvir, navlaka od poliestera, UV zaštita 50 #5223 pripada grupi proizvoda Navlake za suncobrane, nalazi se u ponudi brenda Blumfeldt, u ponudi prodavatelja Electronic-star.hr, Klarstein.hr.

Proizvod Blumfeldt Calais, suncobran, LED, aluminijski okvir, navlaka od poliestera, UV zaštita 50 #5223 dodijeljen je EAN kod 4060656504969.

Blumfeldt Calais, suncobran, LED, aluminijski okvir, navlaka od poliestera, UV zaštita 50 - parametri proizvoda

Blumfeldt Calais, suncobran, LED, aluminijski okvir, navlaka od poliestera, UV zaštita 50 - povijest cijena i dostupnosti

Blumfeldt Calais, suncobran, LED, aluminijski okvir, navlaka od poliestera, UV zaštita 50 - druge zanimljive proizvode

Blumfeldt Calais, suncobran, LED, aluminijski okvir, navlaka od poliestera, UV zaštita 50 - kako pronaći najbolju ponudu?