Blumfeldt Calais, suncobran, LED, aluminijski okvir, navlaka od poliestera, UV zaštita 50

Blumfeldt Calais, suncobran, LED, aluminijski okvir, navlaka od poliestera, UV zaštita 50

Blumfeldt Calais, suncobran, LED, aluminijski okvir, navlaka od poliestera, UV zaštita 50

Najniža cijena u zadnjih 60 dana: 222,90 €

Cijene i dostupnost mogu se promijeniti nekoliko puta dnevno. Aktualne podatke provjerite izravno u e-trgovinama. Sve dostupne boje i veličine možete pronaći izravno u e-trgovinama.

Blumfeldt Calais, suncobran, LED, aluminijski okvir, navlaka od poliestera, UV zaštita 50 - opis proizvoda

Suncobran Calais tvrtke blumfeldt pruža idealnu zaštitu od sunca tijekom dana i širi ugodnu ugodnu svjetlost navečer. Njegova integrirana LED rasvjeta radi sa solarnim panelom koji se puni tijekom dana. Na taj način ne ovisite o drugom izvoru energije. Ispod velikog suncobrana koji se može fleksibilno podesiti mogu se nalaziti ležaljke, stolovi ili sjedala u hladu. Montaža, pričvršćivanje i poravnavanje su povjetarac sa suncobranom Calais. Ako želite rasklopiti poklopac za sjenčanje, okrenite mehaničku ručicu i gumbom namjestite kut nagiba. Bilo da se radi o kišnom pljusku ili jakom podnevnom suncu: navlaka je vodootporna i opremljena UV 50 zaštitom. Kako se ljetni dan bliži kraju, sve što trebate učiniti je pritisnuti daljinski upravljač i Calais će postati impresivan izvor svjetla.Uživajte u produženim sunčanim danima do kasno u noć: uz suncobran Calais by Blumfeldt.

Blumfeldt Calais, suncobran, LED, aluminijski okvir, navlaka od poliestera, UV zaštita 50 - povijest cijena i dostupnosti

Blumfeldt Calais, suncobran, LED, aluminijski okvir, navlaka od poliestera, UV zaštita 50 - druge zanimljive proizvode

Blumfeldt Calais, suncobran, LED, aluminijski okvir, navlaka od poliestera, UV zaštita 50 - kako pronaći najbolju ponudu?