Blumfeldt Biarritz Individuelle, viseća ležaljka, jastuk, poliester, aluminij, poliratan, 130 kg #5302

Blumfeldt Biarritz Individuelle, viseća ležaljka, jastuk, poliester, aluminij, poliratan, 130 kg #5302

Blumfeldt Biarritz Individuelle, viseća ležaljka, jastuk, poliester, aluminij, poliratan, 130 kg #5302

Kako pronaći najbolju ponudu?

Najniža cijena u zadnjih 45 dana: 206 €

Cijene i dostupnost mogu se promijeniti nekoliko puta dnevno. Aktualne podatke provjerite izravno u e-trgovinama. Sve dostupne boje i veličine možete pronaći izravno u e-trgovinama.

Blumfeldt Biarritz Individuelle, viseća ležaljka, jastuk, poliester, aluminij, poliratan, 130 kg - opis proizvoda

Opuštanje bez težine za unutarnje i vanjske prostore: doživite novu kvalitetu opuštanja uz Blumfeldt Biarritz Individuelle viseću stolicu za ljuljanje. Bilo na svježem zraku Biskajskog zaljeva ili na balkonu, u visećoj stolici za ljuljanje Blumfeldt Biarritz Individuelle zajamčeno ćete se opustiti kao u Belle Époque. Sferično sjedalo izrađeno od aluminijskih cijevi presvučenih konopima od poliratana i najlona nudi dovoljno prostora za jednu osobu i izuzetno je udobno zahvaljujući posebno debelom poliesterskom jastuku za sjedenje. Ovjes s čeličnom oprugom i lancem pruža potrebnu sigurnost i omogućuje vam opuštanje u sferičnom sjedalu tijekom nježnih pokreta ljuljanja. Robusni okvir izrađen je od aluminija obloženog prahom kako bi viseća stolica za ljuljanje dala potrebnu stabilnost i otpornost na vremenske uvjete. Zahvaljujući tome, viseća stolica za ljuljanje nije samo izuzetno lagana, već se može opteretiti i težinom do 130 kg. Isporučuje se kao set za sastavljanje. Fotelja Blumfeldt Biarritz Individuelle može se sastaviti ili rastaviti u trenu za udoban transport. Vrlo je praktično što se sjedalo može sklopiti i stoga zauzima vrlo malo prostora. Viseća stolica za ljuljanje Individuelle iz Blumfeldta: posebna udobnost sjedenja za ugodne trenutke ljuljanja.

Proizvod Blumfeldt Biarritz Individuelle, viseća ležaljka, jastuk, poliester, aluminij, poliratan, 130 kg #5302 možete pronaći među proizvodima u grupi Vrtne stolice, proizvodi ga marka Blumfeldt, u ponudi prodavatelja Electronic-star.hr.

Ovaj proizvod možete pronaći u grupi Stolice za opuštanje, nalazi se u ponudi brenda Blumfeldt, u ponudi prodavatelja Electronic-star.hr.

Proizvod Blumfeldt Biarritz Individuelle, viseća ležaljka, jastuk, poliester, aluminij, poliratan, 130 kg #5302 pripada grupi proizvoda Jastuci za opuštanje, nalazi se u ponudi brenda Blumfeldt, u ponudi prodavatelja Electronic-star.hr.

Proizvod Blumfeldt Biarritz Individuelle, viseća ležaljka, jastuk, poliester, aluminij, poliratan, 130 kg #5302 dodijeljen je EAN kod 4060656505584.

Blumfeldt Biarritz Individuelle, viseća ležaljka, jastuk, poliester, aluminij, poliratan, 130 kg - parametri proizvoda

Blumfeldt Biarritz Individuelle, viseća ležaljka, jastuk, poliester, aluminij, poliratan, 130 kg - povijest cijena i dostupnosti

Blumfeldt Biarritz Individuelle, viseća ležaljka, jastuk, poliester, aluminij, poliratan, 130 kg - druge zanimljive proizvode