Blumfeldt Biarritz Individuelle, viseća ležaljka, jastuk, poliester, aluminij, poliratan, 130 kg

Blumfeldt Biarritz Individuelle, viseća ležaljka, jastuk, poliester, aluminij, poliratan, 130 kg

Blumfeldt Biarritz Individuelle, viseća ležaljka, jastuk, poliester, aluminij, poliratan, 130 kg

Najniža cijena u zadnjih 60 dana: 352,90 €

Cijene i dostupnost mogu se promijeniti nekoliko puta dnevno. Aktualne podatke provjerite izravno u e-trgovinama. Sve dostupne boje i veličine možete pronaći izravno u e-trgovinama.

Blumfeldt Biarritz Individuelle, viseća ležaljka, jastuk, poliester, aluminij, poliratan, 130 kg - opis proizvoda

Opuštanje bez težine za unutarnje i vanjske prostore: doživite novu kvalitetu opuštanja uz Blumfeldt Biarritz Individuelle viseću stolicu za ljuljanje. Bilo na svježem zraku Biskajskog zaljeva ili na balkonu, u visećoj stolici za ljuljanje Blumfeldt Biarritz Individuelle zajamčeno ćete se opustiti kao u Belle Époque. Sferično sjedalo izrađeno od aluminijskih cijevi presvučenih konopima od poliratana i najlona nudi dovoljno prostora za jednu osobu i izuzetno je udobno zahvaljujući posebno debelom poliesterskom jastuku za sjedenje. Ovjes s čeličnom oprugom i lancem pruža potrebnu sigurnost i omogućuje vam opuštanje u sferičnom sjedalu tijekom nježnih pokreta ljuljanja. Robusni okvir izrađen je od aluminija obloženog prahom kako bi viseća stolica za ljuljanje dala potrebnu stabilnost i otpornost na vremenske uvjete. Zahvaljujući tome, viseća stolica za ljuljanje nije samo izuzetno lagana, već se može opteretiti i težinom do 130 kg. Isporučuje se kao set za sastavljanje. Fotelja Blumfeldt Biarritz Individuelle može se sastaviti ili rastaviti u trenu za udoban transport. Vrlo je praktično što se sjedalo može sklopiti i stoga zauzima vrlo malo prostora. Viseća stolica za ljuljanje Individuelle iz Blumfeldta: posebna udobnost sjedenja za ugodne trenutke ljuljanja.

Blumfeldt Biarritz Individuelle, viseća ležaljka, jastuk, poliester, aluminij, poliratan, 130 kg - povijest cijena i dostupnosti

Blumfeldt Biarritz Individuelle, viseća ležaljka, jastuk, poliester, aluminij, poliratan, 130 kg - kako pronaći najbolju ponudu?