Akrilni emajl KOMPOZIT PROFI Silky matt 0,3 l - razne nijanse ()

Akrilni emajl KOMPOZIT PROFI Silky matt 0,3 l - razne nijanse ()

Akrilni emajl KOMPOZIT PROFI Silky matt 0,3 l - razne nijanse ()

Najniža cijena u zadnjih 45 dana: 8,19 €

Cijene i dostupnost mogu se promijeniti nekoliko puta dnevno. Aktualne podatke provjerite izravno u e-trgovinama. Sve dostupne boje i veličine možete pronaći izravno u e-trgovinama.

Akrilni emajl KOMPOZIT PROFI Silky matt 0,3 l - razne nijanse () - opis proizvoda

Akrilni emajl KOMPOZIT PROFI Silky matt 0,3 l - razne nijanse Univerzalni akrilni emajl KOMPOZIT PROFI Silky mat pruža izvrsnu zaštitu i otpornost na habanje i vremenske uvjete. Može izdržati sredstva za čišćenje i dezinfekciju. Prednost joj je u tome što niti jedan od svijetlih i bogatih pigmenata KOMPOZIT vanjskih boja neće požutjeti niti izblijediti s vremenom. Akrilna emajl boja sadrži trenutačni inhibitor korozije koji pruža dugotrajnu zaštitu. Namijenjen je za dekorativne i zaštitne premaze drva i sličnih materijala poput namještaja, prozora, vrata i dr. Također je prikladan za grundiranje metalnih površina, proizvoda, radijatora, cijevi i drugih elemenata sustava grijanja. Također se može koristiti na gipsanim, betonskim i drugim mineralnim površinama, tapetama za bojanje i nekim proizvodima od plastike i stakla. Osim toga, idealan je za obnavljanje starih alkidnih i uljanih emajla. Primjena: Preporučamo temeljitu pripremu površine prije nanošenja.

Proizvod Akrilni emajl KOMPOZIT PROFI Silky matt 0,3 l - razne nijanse () možete pronaći među proizvodima u grupi Akrilne boje u ponudi e-trgovine Slikarskipribor.hr.

Akrilni emajl KOMPOZIT PROFI Silky matt 0,3 l - razne nijanse () - parametri proizvoda

KategorijaAkrilne boje
E-trgovinaSlikarskipribor.hr

Akrilni emajl KOMPOZIT PROFI Silky matt 0,3 l - razne nijanse () - povijest cijena i dostupnosti

Akrilni emajl KOMPOZIT PROFI Silky matt 0,3 l - razne nijanse () - druge zanimljive proizvode

Akrilni emajl KOMPOZIT PROFI Silky matt 0,3 l - razne nijanse () - kako pronaći najbolju ponudu?