Akrilne boje Pebeo Acrylcolor 6 x 20 ml (boje za djecu)

Akrilne boje Pebeo Acrylcolor 6 x 20 ml (boje za djecu)

Akrilne boje Pebeo Acrylcolor 6 x 20 ml (boje za djecu)

Najniža cijena u zadnjih 45 dana: 7,59 €

Cijene i dostupnost mogu se promijeniti nekoliko puta dnevno. Aktualne podatke provjerite izravno u e-trgovinama. Sve dostupne boje i veličine možete pronaći izravno u e-trgovinama.

Akrilne boje Pebeo Acrylcolor 6 x 20 ml (boje za djecu) - opis proizvoda

Akrilne boje Pebeo Acrylcolor 6 x 20 ml Otkrijte neodoljivi svijet slikanja s Pebeo Acrylcolor akrilnom bojom za razne površine koja je postojana i neizbrisiva nakon sušenja! Ako ste početnik u umjetnosti i želite slikati na bilo kojoj površini, ova boja je savršena za vas. Vaša se kreativna čarolija ostvaruje! Akrilne boje imaju prekrasne guste i svijetle nijanse koje će vašim slikama dati blistav izgled. Bilo da se radi o platnu, drvu, keramici ili nekom drugom materijalu, boja će naglasiti njihovu ljepotu i stvoriti jedinstveno djelo. Nakon što se boja osuši, dobivate sjajni završetak bez potrebe za bojom, što vam omogućuje trajno očuvanje vaše umjetnosti u izvornom stilu i sjaju. Kako biste mogli slikati i eksperimentirati bez straha, boje se lako peru sapunom i vodom, sve dok boja nije potpuno suha. Jednostavno operite ruke i alat i spremni ste za nastavak kreativnog procesa. Dječja boja Pebeo je za one koji u svemu što ih okružuje vide umjetničko platno.

Proizvod Akrilne boje Pebeo Acrylcolor 6 x 20 ml (boje za djecu) pripada grupi proizvoda Akrilne boje u ponudi e-trgovine Slikarskipribor.hr.

Akrilne boje Pebeo Acrylcolor 6 x 20 ml (boje za djecu) - parametri proizvoda

KategorijaAkrilne boje
E-trgovinaSlikarskipribor.hr

Akrilne boje Pebeo Acrylcolor 6 x 20 ml (boje za djecu) - povijest cijena i dostupnosti

Akrilne boje Pebeo Acrylcolor 6 x 20 ml (boje za djecu) - druge zanimljive proizvode

Akrilne boje Pebeo Acrylcolor 6 x 20 ml (boje za djecu) - kako pronaći najbolju ponudu?