Zemljište s LED diodom na sunčevoj energiji IP44 - Jorden

Zemljište s LED diodom na sunčevoj energiji IP44 - Jorden

Zemljište s LED diodom na sunčevoj energiji IP44 - Jorden

Najniža cijena u zadnjih 45 dana: 13,26 €

Cijene i dostupnost mogu se promijeniti nekoliko puta dnevno. Aktualne podatke provjerite izravno u e-trgovinama. Sve dostupne boje i veličine možete pronaći izravno u e-trgovinama.

Zemljište s LED diodom na sunčevoj energiji IP44 - Jorden - opis proizvoda

Jednostavan, ali moderan prizemni reflektor je ovaj Jorden, završen od nehrđajućeg čelika (nehrđajući čelik). Opremljen je solarnom pločom, koja se naziva i solarnom energijom. Danju svjetiljka upija sunčeve zrake i konačno je koristi od večeri do zore. Ugrađena solarna ćelija potpuno je funkcionalna bez kabliranja, a napajaju je 2 AA baterije, koje se automatski pune na sunčevoj svjetlosti ... Jorden je opremljen nezamjenjivim LED modulom, što znači da više ne morate naručiti zaseban izvor svjetlosti, idealno! Ima promjer 14 cm i visinu 5 cm. Savršen je za upotrebu u vrtu, zahvaljujući IP vrijednosti IP44 možete biti sigurni da je otporan na (kišnu) vodu. Preko njega možete voziti i automobil, do 1250 kg, što je idealno mjesto za vaš prilaz, na primjer. S ovim bezvremenskim mjestom sigurno ne radite ništa loše!

Proizvod Zemljište s LED diodom na sunčevoj energiji IP44 - Jorden možete pronaći među proizvodima u grupi LED reflektori, pripada marki Ranex, možete pronaći u e-trgovini Svjetiljkaisvjetlo.hr.

Zemljište s LED diodom na sunčevoj energiji IP44 - Jorden - parametri proizvoda

Zemljište s LED diodom na sunčevoj energiji IP44 - Jorden - povijest cijena i dostupnosti

Zemljište s LED diodom na sunčevoj energiji IP44 - Jorden - druge zanimljive proizvode

Zemljište s LED diodom na sunčevoj energiji IP44 - Jorden - kako pronaći najbolju ponudu?