Slika na zrcalu Kaktus Mirrora 65 - 60x40 cm (Slike Mirrora)

Slika na zrcalu Kaktus Mirrora 65 - 60x40 cm (Slike Mirrora)

Slika na zrcalu Kaktus Mirrora 65 - 60x40 cm (Slike Mirrora)

Najniža cijena u zadnjih 45 dana: 16,49 €

Cijene i dostupnost mogu se promijeniti nekoliko puta dnevno. Aktualne podatke provjerite izravno u e-trgovinama. Sve dostupne boje i veličine možete pronaći izravno u e-trgovinama.

Slika na zrcalu Kaktus Mirrora 65 - 60x40 cm (Slike Mirrora) - opis proizvoda

Slika na zrcalu Kaktus Mirrora 65 - 60x40 cm Opis proizvoda Moderne dekoracije, zidne slike za interijer koje nemaju konkurenciju na internetu Slike su djelomično ili kompletno natiskane na pravom, čvrstom kristalnom zrcalu visoke kvalitete Slika na zrcalu je natiskana specijalnom švajcarskom tehnikom, zahvaljujući kojoj boje nikada neće izblijedeti Karakterizira ih unikatnost, originalnost, najviši kvalitet, kao i to to što su potpuna novina Najnovija kreacija dizajnera, koju nema nitko u tvom okruženju Izrađeno u EU Prednosti Brzo i lako održavanje, dovoljno je samo prebrisati krpom za zrcalo U cijenu je uključena i čvrsta drvena kutija, koja garantira da se slika neće oštetiti Rubovi zrcala su izbrušene, nisu oštre Jednostavan sustav za kačenje Pogodne i za vanjske prostore Kako okačiti na zid sliku na zrcalu MIRRORA? Kačenje slike je vrlo jednostavno, budući da ima specijalan sustav za kačenje. Okačite je pažljivo na dobro postavljen i utiplovan vijak. Tipla prilagodite

Proizvod Slika na zrcalu Kaktus Mirrora 65 - 60x40 cm (Slike Mirrora) pripada grupi proizvoda Zidne dekoracije u ponudi e-trgovine Slikomania.hr.

Ovaj proizvod možete pronaći u grupi Zidne slike, možete ga pronaći u trgovini Slikomania.hr.

Slika na zrcalu Kaktus Mirrora 65 - 60x40 cm (Slike Mirrora) - parametri proizvoda

Slika na zrcalu Kaktus Mirrora 65 - 60x40 cm (Slike Mirrora) - povijest cijena i dostupnosti

Slika na zrcalu Kaktus Mirrora 65 - 60x40 cm (Slike Mirrora) - druge zanimljive proizvode

Slika na zrcalu Kaktus Mirrora 65 - 60x40 cm (Slike Mirrora) - kako pronaći najbolju ponudu?