Podesiva mesingana viseća svjetiljka prigušena na toplo uključujući LED - Juliet

Podesiva mesingana viseća svjetiljka prigušena na toplo uključujući LED - Juliet

Podesiva mesingana viseća svjetiljka prigušena na toplo uključujući LED - Juliet

Najniža cijena u zadnjih 45 dana: 426,30 €

Cijene i dostupnost mogu se promijeniti nekoliko puta dnevno. Aktualne podatke provjerite izravno u e-trgovinama. Sve dostupne boje i veličine možete pronaći izravno u e-trgovinama.

Podesiva mesingana viseća svjetiljka prigušena na toplo uključujući LED - Juliet - opis proizvoda

Juliet je savršena viseća lampa u vašem modernom uredu, kuhinji ili dnevnoj sobi! Lijepo je završen u boji mjedi što ga čini vrlo bezvremenskim. Svjetiljka je podesiva po visini, super zgodna za stol za blagovanje: minimalna visina 90 cm i maksimalna visina 180 cm. Montažna ploča ima duljinu 50,5 cm. Duljina svjetiljke je također podesiva: minimalno 120 cm, a maksimalno 179 cm! Svjetiljka ima LED diodu koja se ne može zamijeniti (integrirana u svjetiljku). Ima svjetlosnu snagu od 4950 lumena. Svjetiljka se može prigušiti intenzitetom svjetlosti i svjetlosnom bojom pomoću prigušivača dodira na svjetiljci. Može se prigušiti u svijetloj boji (temperatura boje): postavite Kelvin s 2700 Kelvina (toplo bijelo) na 5000 Kelvina (bijelo radno svjetlo). Zahvaljujući 25.000 sati sagorijevanja, možete dugo uživati u Juliji. Odredite vlastitu atmosferu s ovom Julijom!

Proizvod Podesiva mesingana viseća svjetiljka prigušena na toplo uključujući LED - Juliet možete pronaći među proizvodima u grupi LED svjetiljke, pripada marki Paul Neuhaus, možete pronaći u e-trgovini Svjetiljkaisvjetlo.hr.

Podesiva mesingana viseća svjetiljka prigušena na toplo uključujući LED - Juliet - parametri proizvoda

Podesiva mesingana viseća svjetiljka prigušena na toplo uključujući LED - Juliet - povijest cijena i dostupnosti

Podesiva mesingana viseća svjetiljka prigušena na toplo uključujući LED - Juliet - druge zanimljive proizvode

Podesiva mesingana viseća svjetiljka prigušena na toplo uključujući LED - Juliet - kako pronaći najbolju ponudu?