Izlaz za nuždu zidne svjetiljke, uključujući LED IP65 - Hitni slučaj 2

Izlaz za nuždu zidne svjetiljke, uključujući LED IP65 - Hitni slučaj 2

Izlaz za nuždu zidne svjetiljke, uključujući LED IP65 - Hitni slučaj 2

Najniža cijena u zadnjih 45 dana: 52,46 €

Cijene i dostupnost mogu se promijeniti nekoliko puta dnevno. Aktualne podatke provjerite izravno u e-trgovinama. Sve dostupne boje i veličine možete pronaći izravno u e-trgovinama.

Izlaz za nuždu zidne svjetiljke, uključujući LED IP65 - Hitni slučaj 2 - opis proizvoda

Hitna LED LED rasvjeta svestrani je zidni uređaj koji se može široko koristiti u uredima, bolnicama, školama i mnogim drugim javnim prostorima. Ova energetski učinkovita rasvjeta u nuždi gori i na napajanju od 230 V i na bateriji (u slučaju nestanka struje). Ugrađeni LED moduli (nisu zamjenjivi) vidljivi su do 20 metara. U malo vjerojatnom slučaju da privremeno dođe do prekida napajanja, Emergency 2 će preuzeti napajanje nakon gubitka mrežnog napona, pa će osvjetljenje izlaza u slučaju nužde također ostati vidljivo kad nestane struje. Vrijeme izgaranja na bateriji je ukupno 3 sata. Zidna svjetiljka Emergency 2 profesionalni je znak orijentacije i osvjetljenja za nuždu koji možete koristiti za označavanje putova za bijeg, a dolazi s 4 različite oznake smjera za označavanje puta za bijeg ili izlaza.

Proizvod Izlaz za nuždu zidne svjetiljke, uključujući LED IP65 - Hitni slučaj 2 možete pronaći među proizvodima u grupi LED svjetiljke, pripada marki Elro, možete pronaći u e-trgovini Svjetiljkaisvjetlo.hr.

Ovaj proizvod možete pronaći u grupi LED zidne svjetiljke od marke Elro u ponudi e-trgovine Svjetiljkaisvjetlo.hr.

Proizvod Izlaz za nuždu zidne svjetiljke, uključujući LED IP65 - Hitni slučaj 2 pripada grupi proizvoda LED rasvjeta za nuždu, pripada marki Elro, možete pronaći u e-trgovini Svjetiljkaisvjetlo.hr.

Izlaz za nuždu zidne svjetiljke, uključujući LED IP65 - Hitni slučaj 2 - parametri proizvoda

Izlaz za nuždu zidne svjetiljke, uključujući LED IP65 - Hitni slučaj 2 - povijest cijena i dostupnosti

Izlaz za nuždu zidne svjetiljke, uključujući LED IP65 - Hitni slučaj 2 - druge zanimljive proizvode

Izlaz za nuždu zidne svjetiljke, uključujući LED IP65 - Hitni slučaj 2 - kako pronaći najbolju ponudu?