Dizajn viseća svjetiljka zlatna sa LED 80 cm - Belinda

Dizajn viseća svjetiljka zlatna sa LED 80 cm - Belinda

Dizajn viseća svjetiljka zlatna sa LED 80 cm - Belinda

Najniža cijena u zadnjih 45 dana: 276,50 €

Cijene i dostupnost mogu se promijeniti nekoliko puta dnevno. Aktualne podatke provjerite izravno u e-trgovinama. Sve dostupne boje i veličine možete pronaći izravno u e-trgovinama.

Dizajn viseća svjetiljka zlatna sa LED 80 cm - Belinda - opis proizvoda

Viseća lampa Belinda pravi je dizajnerski komad za dom! Ovaj privlačni pogled brzo uspijeva privući pozornost zbog svog posebnog oblika. Belinda je izrađena od plastike s čelikom i zlatne je boje. Duljine je 91 cm, širine 35 cm i visine 120 cm. Viseća svjetiljka ima nezamjenjivo LED osvjetljenje. Ima svjetlosnu snagu od 4370 lumena i 3.000 Kelvina, što ga čini pravim pogonom! Na sreću, svjetiljka se također može prigušiti, pa intenzitet svjetla možete sami odrediti vlastitim okretnim prekidačem na zidu. U prosjeku lampa traje 25.000 sati rada. Dobro za bolje okruženje! Prekrasan dizajnerski komad za stol za blagovanje, radnu sobu ili ured. Belinda ne smije nedostajati!

Proizvod Dizajn viseća svjetiljka zlatna sa LED 80 cm - Belinda pripada grupi proizvoda LED svjetiljke, pripada marki Paul Neuhaus, možete pronaći u e-trgovini Svjetiljkaisvjetlo.hr.

Dizajn viseća svjetiljka zlatna sa LED 80 cm - Belinda - parametri proizvoda

Dizajn viseća svjetiljka zlatna sa LED 80 cm - Belinda - povijest cijena i dostupnosti

Dizajn viseća svjetiljka zlatna sa LED 80 cm - Belinda - druge zanimljive proizvode

Dizajn viseća svjetiljka zlatna sa LED 80 cm - Belinda - kako pronaći najbolju ponudu?