Briljant od srebra 925 - obris trostruke suze, okrugli brilijant

Briljant od srebra 925 - obris trostruke suze, okrugli brilijant

Briljant od srebra 925 - obris trostruke suze, okrugli brilijant

Najniža cijena u zadnjih 45 dana: 173,35 €

Cijene i dostupnost mogu se promijeniti nekoliko puta dnevno. Aktualne podatke provjerite izravno u e-trgovinama. Sve dostupne boje i veličine možete pronaći izravno u e-trgovinama.

Briljant od srebra 925 - obris trostruke suze, okrugli brilijant - opis proizvoda

925 Srebrna ogrlica sastoji se od lančića sastavljenog od ovalnih karika koje se spajaju okomito jedna na drugu. Ukrasni dio je u obliku obrisa tri suze različite veličine. Najveća suza je na donjem luku ukrašena nizom od pet okruglih prozirnih brilijanata. Kopča za lančić je u obliku dvostruke obrnute kapi s čvrstom strukturiranom površinom na prednjoj strani. Stražnja strana je obris kapljice. Ogrlica s platinastim završetkom pričvršćuje se opružnim prstenom.

Proizvod Briljant od srebra 925 - obris trostruke suze, okrugli brilijant možete pronaći među proizvodima u grupi Nakit -, pripada marki Nakit eshop, možete ga pronaći u trgovini Nakit-eshop.com.hr.

Ovaj proizvod možete pronaći u grupi Srebrni nakit, proizvodi ga marka Nakit eshop, u ponudi prodavatelja Nakit-eshop.com.hr.

Proizvod Briljant od srebra 925 - obris trostruke suze, okrugli brilijant pripada grupi proizvoda Srebrne ogrlice od marke Nakit eshop, možete ga pronaći u trgovini Nakit-eshop.com.hr.

Briljant od srebra 925 - obris trostruke suze, okrugli brilijant - parametri proizvoda

Briljant od srebra 925 - obris trostruke suze, okrugli brilijant - povijest cijena i dostupnosti

Briljant od srebra 925 - obris trostruke suze, okrugli brilijant - druge zanimljive proizvode

Briljant od srebra 925 - obris trostruke suze, okrugli brilijant - kako pronaći najbolju ponudu?