Blumfeldt Titania Dining Lounge Set, vrtni namještaj, crna/tamnosiva

Blumfeldt Titania Dining Lounge Set, vrtni namještaj, crna/tamnosiva

Blumfeldt Titania Dining Lounge Set, vrtni namještaj, crna/tamnosiva

Kako pronaći najbolju ponudu?

Najniža cijena u zadnjih 45 dana: 816 €

Cijene i dostupnost mogu se promijeniti nekoliko puta dnevno. Aktualne podatke provjerite izravno u e-trgovinama. Sve dostupne boje i veličine možete pronaći izravno u e-trgovinama.

Blumfeldt Titania Dining Lounge Set, vrtni namještaj, crna/tamnosiva - opis proizvoda

Pretvorite vaš vrt ili terasu u salu za banket u prirodi, uz vrtnu garnituru Blumfeldt Titania Dining Lounge Set. Opustite se i slavite s cijelom obitelji i prijateljima na svježem zraku. Uz garnituru za sjedenje Blumfeldt Titania Dining Lounge će svaki član obitelji pronaći svoje mjesto za opuštanje: bilo na kauču s četiri sjedeća mjesta ili na jednoj od tri stolice - Family Comfort koncept osigurava, dakle, ukupno 7 sjedećih mjesta. Mekani tapacirung debljine 8 cm, kao i 5 mekanih jastuka osiguravaju veliku udobnost. Veliki stol kutne garniture Blumfeldt Titania Dining Lounge Set je također vrlo praktičan: na njegovoj velikoj ploči dimenzija 120 x 55 cm od čvrstog stakla odložite osvježavajuća pića, ukusne zalogaje ili kavu za cijelu obitelj ili goste - jednim potezom krpe prebrišite sve tragovi fešte. Da bi užitak korištenja vrtnog namještaja BlumfeldtTitania Dining Lounge trajao što dulje, ovaj je set otporan je na vremenske utjecaje i hrđu i izuzetno je stabilan: čelični okviri potpuno su pocinčani i obloženi zaštitnim lakiranjem. Završna obrada od poliuretana u pletenom dizajnu je otporna na UV-zračenje i izuzetno je izdržljiva. Navlake od 100% poliestera su vodootporne i po potrebi se mogu ručno prati, dok zaštitni pokrivač štiti vrtnu garnituru od vremenskih utjecaja, poput kiše ili prašine. Ako niti to nije dovoljno, možete naručiti dodatne jastuke u sve tri boje. Pretvorite vaš vrt u dnevni boravak na svježem zraku sa garniturom sa sjedenje Blumfeldt Titania Dining Lounge Set!

Proizvod Blumfeldt Titania Dining Lounge Set, vrtni namještaj, crna/tamnosiva možete pronaći među proizvodima u grupi Vrtni namještaj, nalazi se u ponudi brenda Blumfeldt u ponudi e-trgovine Electronic-star.hr.

Ovaj proizvod možete pronaći u grupi Vrtne garniture od marke Blumfeldt, možete ga pronaći u trgovini Electronic-star.hr.

Proizvod Blumfeldt Titania Dining Lounge Set, vrtni namještaj, crna/tamnosiva pripada grupi proizvoda Garniture namještaja, nalazi se u ponudi brenda Blumfeldt, u ponudi prodavatelja Electronic-star.hr.

Proizvod Blumfeldt Titania Dining Lounge Set, vrtni namještaj, crna/tamnosiva označen je EAN kodom 4060656193873.

Blumfeldt Titania Dining Lounge Set, vrtni namještaj, crna/tamnosiva - parametri proizvoda

Blumfeldt Titania Dining Lounge Set, vrtni namještaj, crna/tamnosiva - povijest cijena i dostupnosti

Blumfeldt Titania Dining Lounge Set, vrtni namještaj, crna/tamnosiva - druge zanimljive proizvode