Blumfeldt Stalak za ručnike, 3 metalne pregrade, 51x86x31 cm, stepenasti dizajn, bambus

Blumfeldt Stalak za ručnike, 3 metalne pregrade, 51x86x31 cm, stepenasti dizajn, bambus

Blumfeldt Stalak za ručnike, 3 metalne pregrade, 51x86x31 cm, stepenasti dizajn, bambus

Kako pronaći najbolju ponudu?

Najniža cijena u zadnjih 45 dana: 47 €

Cijene i dostupnost mogu se promijeniti nekoliko puta dnevno. Aktualne podatke provjerite izravno u e-trgovinama. Sve dostupne boje i veličine možete pronaći izravno u e-trgovinama.

Blumfeldt Stalak za ručnike, 3 metalne pregrade, 51x86x31 cm, stepenasti dizajn, bambus - opis proizvoda

Tko to ne poznaje? Ručnik obješen preko ruba kade, tuša ili radijatora ili je obješen na vratima i ne može se dobro osušiti. Tome je sada kraj, jer zahvaljujući stalku za ručnike tvrtke Klarstein bambuswald, svoje ručnike možete savršeno rastegnuti i osušiti na metalnim pregradama. Ovaj stalak za ručnike je i vizualno izuzetno privlačan: zahvaljujući četvrtastoj konstrukciji i materijalu izrade od pravog bambusa je istinski dizajnerski dodatak u kupaonici.Posebnost: jedinstveni stepenasti dizajn! 3 različite metalne šipke za viješanje ručnika zajedno čine stalak za ručnike, povezane četvrtastom bazom. Stalak pruža dovoljno mjesta za male i velike ručnike, zahvaljujući čemu se brzo suše, bez gužvanja. Različite visine pregrada osiguravaju komfort. Bočne oble letvice osiguravaju stablnosti i nude praktični prostor za odlaganje kupaonskog pribora.Ekskluzivni stalak za ručnike tvrtke Klarstein bambuswald savršeno će osušiti vaše ručnike i učiniti vašu kupaonicu ili dnevni boravak modernim mjestom.

Ovaj proizvod je u kategoriji Tuš kade, pripada marki Blumfeldt, u ponudi prodavatelja Electronic-star.hr.

Proizvod Blumfeldt Stalak za ručnike, 3 metalne pregrade, 51x86x31 cm, stepenasti dizajn, bambus možete pronaći među proizvodima u grupi Metalni namještaj, proizvodi ga marka Blumfeldt, možete pronaći u e-trgovini Electronic-star.hr.

Proizvod Blumfeldt Stalak za ručnike, 3 metalne pregrade, 51x86x31 cm, stepenasti dizajn, bambus označen je EAN kodom 4260691830126.

Blumfeldt Stalak za ručnike, 3 metalne pregrade, 51x86x31 cm, stepenasti dizajn, bambus - parametri proizvoda

Blumfeldt Stalak za ručnike, 3 metalne pregrade, 51x86x31 cm, stepenasti dizajn, bambus - povijest cijena i dostupnosti

Blumfeldt Stalak za ručnike, 3 metalne pregrade, 51x86x31 cm, stepenasti dizajn, bambus - druge zanimljive proizvode