Blumfeldt Limuzina, utezi za stalak za suncobran, 72kg, prazni utezi, set od 4 komada

Blumfeldt Limuzina, utezi za stalak za suncobran, 72kg, prazni utezi, set od 4 komada

Blumfeldt Limuzina, utezi za stalak za suncobran, 72kg, prazni utezi, set od 4 komada

Kako pronaći najbolju ponudu?

Najniža cijena u zadnjih 45 dana: 63 €

Cijene i dostupnost mogu se promijeniti nekoliko puta dnevno. Aktualne podatke provjerite izravno u e-trgovinama. Sve dostupne boje i veličine možete pronaći izravno u e-trgovinama.

Blumfeldt Limuzina, utezi za stalak za suncobran, 72kg, prazni utezi, set od 4 komada - opis proizvoda

Kako vjetar ne bi pokolebao vaš suncobran: pažljivo osmišljeni utezi za suncobrane Limousin iz Blumfeldta jamče maksimalnu stabilnost i siguran položaj. Uvijek ih možete napuniti vodom ili pijeskom u bilo kojem trenutku kako biste dobro opteretili postolje za kišobrane.Osim pouzdane funkcije opterećenja, utezi na stalku za suncobran također impresioniraju svojim izgledom i udobnošću. Pametno se prilagođavaju poprečnom stalku vašeg suncobrana i stvaraju moderno postolje. Zahvaljujući bočnoj ručki, prazni utezi vrlo su praktičan ljetni dodatak.Držite se za tlo i vjetar: dajte suncobranu siguran položaj utezima za suncobran od blumfeldta.

Proizvod Blumfeldt Limuzina, utezi za stalak za suncobran, 72kg, prazni utezi, set od 4 komada pripada grupi proizvoda Vrtni namještaj, nalazi se u ponudi brenda Blumfeldt u ponudi e-trgovine Electronic-star.hr.

Ovaj proizvod možete pronaći u grupi Stalak za suncobran, pripada marki Blumfeldt, možete ga pronaći u trgovini Electronic-star.hr.

Proizvod Blumfeldt Limuzina, utezi za stalak za suncobran, 72kg, prazni utezi, set od 4 komada označen je EAN kodom 4055068015998.

Blumfeldt Limuzina, utezi za stalak za suncobran, 72kg, prazni utezi, set od 4 komada - parametri proizvoda

Blumfeldt Limuzina, utezi za stalak za suncobran, 72kg, prazni utezi, set od 4 komada - povijest cijena i dostupnosti

Blumfeldt Limuzina, utezi za stalak za suncobran, 72kg, prazni utezi, set od 4 komada - druge zanimljive proizvode