Blumfeldt Donau, jastuk za stolicu, visoki naslon, za vrtnu stolice, poliester, 50 × 120 × 6 cm #3554

Blumfeldt Donau, jastuk za stolicu, visoki naslon, za vrtnu stolice, poliester, 50 × 120 × 6 cm #3554

Blumfeldt Donau, jastuk za stolicu, visoki naslon, za vrtnu stolice, poliester, 50 × 120 × 6 cm #3554

Kako pronaći najbolju ponudu?

Najniža cijena u zadnjih 45 dana: 43 €

Cijene i dostupnost mogu se promijeniti nekoliko puta dnevno. Aktualne podatke provjerite izravno u e-trgovinama. Sve dostupne boje i veličine možete pronaći izravno u e-trgovinama.

Blumfeldt Donau, jastuk za stolicu, visoki naslon, za vrtnu stolice, poliester, 50 × 120 × 6 cm - opis proizvoda

Učinite svoj vrt oazom opuštanja. Uz naslonjače blumfeldt Donau, vaše će vrtne stolice biti najposebnije, od proljeća do jeseni.Opustite se se izravno u prirodi. Uz naslonjače na vrtnim stolicama blumfeldt Donau, nema ništa lakše od toga. Tapeciranje 50 x 120cm (Š x V) savršeno je za stolice s visokim naslonom. Njegovo pjenasto punjenje debljine 6 cm osigurava ugodno mekan osjećaj tijekom sjedenja. Poliesterski pokrov je jak i otporan na UV zračenje. Jednostavno, brzo i stabilno pričvršćivanje osigurava petlja kao i vezice za vezivanje. Ali dobar osjećaj ne završava mekanim stolicama, zbog čega je naslonjač blumfeldt Donau certificirana za štetne tvari certifikatom OEKO-TEX® Standard 100.Sjednite, lezite, opustite se: naslonjači na vrtnim stolicama blumfeldt Donau učinit će vaše stolice najugodnijim mjestom u vrtu, na terasi ili na balkonu.

Ovaj proizvod je u kategoriji Vrtne stolice, proizvodi ga marka Blumfeldt, u ponudi prodavatelja Electronic-star.hr.

Proizvod Blumfeldt Donau, jastuk za stolicu, visoki naslon, za vrtnu stolice, poliester, 50 × 120 × 6 cm #3554 možete pronaći među proizvodima u grupi Stolice za opuštanje, nalazi se u ponudi brenda Blumfeldt, u ponudi prodavatelja Electronic-star.hr.

Ovaj proizvod možete pronaći u grupi Jastuci za opuštanje, nalazi se u ponudi brenda Blumfeldt, u ponudi prodavatelja Electronic-star.hr.

Proizvod Blumfeldt Donau, jastuk za stolicu, visoki naslon, za vrtnu stolice, poliester, 50 × 120 × 6 cm #3554 označen je EAN kodom 4260552214218.

Blumfeldt Donau, jastuk za stolicu, visoki naslon, za vrtnu stolice, poliester, 50 × 120 × 6 cm - parametri proizvoda

Blumfeldt Donau, jastuk za stolicu, visoki naslon, za vrtnu stolice, poliester, 50 × 120 × 6 cm - povijest cijena i dostupnosti

Blumfeldt Donau, jastuk za stolicu, visoki naslon, za vrtnu stolice, poliester, 50 × 120 × 6 cm - druge zanimljive proizvode