Blumfeldt Titania Dining Lounge Set, vrtna garnitura za sjedenje, kutna garnitura, stol, stolice, crna

Blumfeldt Titania Dining Lounge Set, vrtna garnitura za sjedenje, kutna garnitura, stol, stolice, crna

Blumfeldt Titania Dining Lounge Set, vrtna garnitura za sjedenje, kutna garnitura, stol, stolice, crna

Kako pronaći najbolju ponudu?

Najniža cijena u zadnjih 45 dana: 510 €

Cijene i dostupnost mogu se promijeniti nekoliko puta dnevno. Aktualne podatke provjerite izravno u e-trgovinama. Sve dostupne boje i veličine možete pronaći izravno u e-trgovinama.

Blumfeldt Titania Dining Lounge Set, vrtna garnitura za sjedenje, kutna garnitura, stol, stolice, crna - opis proizvoda

Pretvorite vaš vrt ili terasu u salu za banket u prirodi, uz vrtnu garnituru Blumfeldt Titania Dining Lounge Set. Opustite se i slavite s cijelom obitelji i prijateljima na svježem zraku. Uz garnituru za sjedenje Blumfeldt Titania Dining Lounge će svaki član obitelji pronaći svoje mjesto za opuštanje: bilo na kauču s četiri sjedeća mjesta ili na jednoj od tri stolice - Family Comfort koncept osigurava, dakle, ukupno 7 sjedećih mjesta. Mekani tapacirung debljine 8 cm, kao i 5 mekanih jastuka osiguravaju veliku udobnost. Veliki stol kutne garniture Blumfeldt Titania Dining Lounge Set je također vrlo praktičan: na njegovoj velikoj ploči dimenzija 120 x 55 cm od čvrstog stakla odložite osvježavajuća pića, ukusne zalogaje ili kavu za cijelu obitelj ili goste - jednim potezom krpe prebrišite sve tragovi fešte. Da bi užitak korištenja vrtnog namještaja Blumfeldt Titania Dining Lounge trajao što dulje, ovaj je set otporan je na vremenske utjecaje i hrđu i izuzetno je stabilan: čelični okviri potpuno su pocinčani i obloženi zaštitnim lakiranjem. Završna obrada od poliuretana u pletenom dizajnu je otporna na UV-zračenje i izuzetno je izdržljiva. Za kreativne dizajnere, tapacirung i jastuci se isporučuju bez presvlaka, tako da možete sastaviti svoju omiljenu kombinaciju boja. U ponudi su 3 boje. Ako niti to nije dovoljno, možete naručiti dodatne jastuke u sve tri boje. Pretvorite vaš vrt u dnevni boravak na svježem zraku sa garniturom sa sjedenje Blumfeldt Titania Dining Lounge Set! Imajte na umu da presvlake za tapacirung i jastuke nisu uključene u sadržaj paketa i trebaju se kupiti zasebno.

Proizvod Blumfeldt Titania Dining Lounge Set, vrtna garnitura za sjedenje, kutna garnitura, stol, stolice, crna pripada grupi proizvoda Vrtne stolice, proizvodi ga marka Blumfeldt, u ponudi prodavatelja Electronic-star.hr.

Ovaj proizvod je u kategoriji Vrtni stolovi, proizvodi ga marka Blumfeldt, u ponudi prodavatelja Electronic-star.hr.

Proizvod Blumfeldt Titania Dining Lounge Set, vrtna garnitura za sjedenje, kutna garnitura, stol, stolice, crna možete pronaći među proizvodima u grupi Vrtni stol od marke Blumfeldt, možete pronaći u e-trgovini Electronic-star.hr.

Proizvod Blumfeldt Titania Dining Lounge Set, vrtna garnitura za sjedenje, kutna garnitura, stol, stolice, crna opisan je EAN kodom 4060656151422.

Blumfeldt Titania Dining Lounge Set, vrtna garnitura za sjedenje, kutna garnitura, stol, stolice, crna - parametri proizvoda

Blumfeldt Titania Dining Lounge Set, vrtna garnitura za sjedenje, kutna garnitura, stol, stolice, crna - povijest cijena i dostupnosti

Blumfeldt Titania Dining Lounge Set, vrtna garnitura za sjedenje, kutna garnitura, stol, stolice, crna - druge zanimljive proizvode