Blumfeldt Sylt, presvlaka, presvlaka za naslonjač, visok naslon, jastuk, poliester, 50x120x9cm #3583

Blumfeldt Sylt, presvlaka, presvlaka za naslonjač, visok naslon, jastuk, poliester, 50x120x9cm #3583

Blumfeldt Sylt, presvlaka, presvlaka za naslonjač, visok naslon, jastuk, poliester, 50x120x9cm #3583

Kako pronaći najbolju ponudu?

Najniža cijena u zadnjih 45 dana: 0 €

Cijene i dostupnost mogu se promijeniti nekoliko puta dnevno. Aktualne podatke provjerite izravno u e-trgovinama. Sve dostupne boje i veličine možete pronaći izravno u e-trgovinama.

Blumfeldt Sylt, presvlaka, presvlaka za naslonjač, visok naslon, jastuk, poliester, 50x120x9cm - opis proizvoda

Učinite svoj vrt oazom opuštanja. Uz presvlake blumfeldt Sylt, vaše će vrtne stolice biti najposebnije, od proljeća do jeseni.Opustite se i opustite se izravno u prirodi. Uz presvlake na vrtnim stolicama blufeldt Sylt, nema ništa lakše od toga. Izuzetno duga presvlaka 50 x 120 cm (ŠxV) savršena je za stolice s izuzetno visokim naslonom. Njegova pjenasta punila debljine 9 cm osigurava ugodno mekan osjećaj tijekom sjedenja. Poliesterski pokrov je jak i otporan na UV zračenje. Jednostavno, brzo i stabilno pričvršćivanje osigurava petlja kao i vezice za vezivanje. Izmjenjivi jastuk s jednostavnim nastavkom na gumb dodatno povećava udobnost. No, dobar osjećaj ne završava mekanim stolicama, zbog čega je presvlaka blumfeldt Sylt certificirana za štetne tvari certifikatom OEKO-TEX® Standard 100.Lezite, opustite se: presvlake na vrtnim stolicama blumfeldt Sylt učinit će vaše stolice najugodnijim mjestom u vrtu, na terasi ili na balkonu.

Ovaj proizvod možete pronaći u grupi Vrtne stolice, proizvodi ga marka Blumfeldt.

Proizvod Blumfeldt Sylt, presvlaka, presvlaka za naslonjač, visok naslon, jastuk, poliester, 50x120x9cm #3583 pripada grupi proizvoda Stolice za opuštanje, nalazi se u ponudi brenda Blumfeldt.

Ovaj proizvod je u kategoriji Jastuci za opuštanje, nalazi se u ponudi brenda Blumfeldt.

Proizvod Blumfeldt Sylt, presvlaka, presvlaka za naslonjač, visok naslon, jastuk, poliester, 50x120x9cm #3583 ima EAN kod 4260552212160.

Blumfeldt Sylt, presvlaka, presvlaka za naslonjač, visok naslon, jastuk, poliester, 50x120x9cm - parametri proizvoda

Blumfeldt Sylt, presvlaka, presvlaka za naslonjač, visok naslon, jastuk, poliester, 50x120x9cm - povijest cijena i dostupnosti

Blumfeldt Sylt, presvlaka, presvlaka za naslonjač, visok naslon, jastuk, poliester, 50x120x9cm - druge zanimljive proizvode