Blumfeldt Stalak za papire s 5 pretinaca, A4, 25 × 17,5 × 16 cm, stojeći ili ležeći, bambus

Blumfeldt Stalak za papire s 5 pretinaca, A4, 25 × 17,5 × 16 cm, stojeći ili ležeći, bambus

Blumfeldt Stalak za papire s 5 pretinaca, A4, 25 × 17,5 × 16 cm, stojeći ili ležeći, bambus

Cijene i dostupnost mogu se promijeniti nekoliko puta dnevno. Aktualne podatke provjerite izravno u e-trgovinama. Sve dostupne boje i veličine možete pronaći izravno u e-trgovinama.

Blumfeldt Stalak za papire s 5 pretinaca, A4, 25 × 17,5 × 16 cm, stojeći ili ležeći, bambus - opis proizvoda

S redom na stolu sve je lakše: u uredu, tijekom kućnog ureda ili tijekom privatne karijere pisanja. Stalak za dokumente tvrtke Klarstein bambuswald pobrinut će se za izvanredno lijep poredak na stolu. Ima 5 različitih visokih pretinaca u koje možete izvrsno razvrstati jastučiće za pisanje, bilježnice, novine, dokumente ili dokumente. Širina mapa za pohranu savršeno je prilagođena formatu A4 i međusobno su udaljene 2,5 cm. Zahvaljujući stepenastom dizajnu pojedinih pregrada, imate sve savršeno na vidiku. Budući da su pretinci sa strane otvoreni, veće omotnice možete dobro spremiti u stalak i prikladno sve odabrati i spremiti.Stalak za papire Klarstein bambuswald nije samo organizacijski impresivan - dodaje vaš prirodno moderan dodir vašem stolu ili polici. Glatko polirani bambus vrlo je jednostavan za čišćenje. Možete ga koristiti i kao postolje za novine ili u druge svrhe. Sami odlučujete želite li ga postaviti vodoravno ili uspravno stajati na stolu, komodi ili na polici.Savršeno organizirajte dokumente, račune, listove ili časopise - uz moderni Klarstein bambuswald stalak za listove.

Blumfeldt Stalak za papire s 5 pretinaca, A4, 25 × 17,5 × 16 cm, stojeći ili ležeći, bambus - povijest cijena i dostupnosti

Blumfeldt Stalak za papire s 5 pretinaca, A4, 25 × 17,5 × 16 cm, stojeći ili ležeći, bambus - kako pronaći najbolju ponudu?