Blumfeldt SCHIRMHERR 30RD, GRANIT,STALAK ZA SUNCOBRAN, OKRUGLA BAZA, POLIRANI GRANIT

Blumfeldt SCHIRMHERR 30RD, GRANIT,STALAK ZA SUNCOBRAN, OKRUGLA BAZA, POLIRANI GRANIT

Blumfeldt SCHIRMHERR 30RD, GRANIT,STALAK ZA SUNCOBRAN, OKRUGLA BAZA, POLIRANI GRANIT

Kako pronaći najbolju ponudu?

Najniža cijena u zadnjih 45 dana: 0 €

Cijene i dostupnost mogu se promijeniti nekoliko puta dnevno. Aktualne podatke provjerite izravno u e-trgovinama. Sve dostupne boje i veličine možete pronaći izravno u e-trgovinama.

Blumfeldt SCHIRMHERR 30RD, GRANIT,STALAK ZA SUNCOBRAN, OKRUGLA BAZA, POLIRANI GRANIT - opis proizvoda

Masivni stalak za suncobran od prirodnog granita s poliranom završnom obradom.Priključak (cijev/nosač) od poliranog inoxa, za suncobrane debljine 4-5 cm.Dva kotača i ručke od nehrđajućeg čelika za lako prenošenje.Čvrsta stijena, tijekom sunčanog vremena! Masivni granitni stalak Schirmherr 30RD tvrtke Blumfeldt čvrsto će pričvrstiti vas suncobran, u svim vremenskim uvjetima.Ništa ga neće prevrnuti. Prirodni kamen je stabilan, a osim toga i vizualno privlačan, na balkonu, terasi ili u vrtu.Priključak (cijev) za suncobran od poliranog plemenitog čelika je pogodan za suncobrane promjera 4-5 cm. Plastični prsten na vrhu sprječava izravan kontakt i oštećenje dvaju metalnih šipki. Dva sigurnosna vijka za pričvršćivanje na nosaču osiguravaju dodatnu stabilnost stalka. Premještanje stalka sa suncobranom, težíne 30 kg na željeno mjesto olakšat će dva kotača, kao i sklopiva ručka, za opuštanje u ugodnom hladu.Dostupne varijante: okrugli (10031462), četverokutni (broj proizvoda: 10031461), pravokutni (10031463)

Proizvod Blumfeldt SCHIRMHERR 30RD, GRANIT,STALAK ZA SUNCOBRAN, OKRUGLA BAZA, POLIRANI GRANIT možete pronaći među proizvodima u grupi Stalak za suncobran, pripada marki Blumfeldt.

Proizvod Blumfeldt SCHIRMHERR 30RD, GRANIT,STALAK ZA SUNCOBRAN, OKRUGLA BAZA, POLIRANI GRANIT opisan je EAN kodom 4260486159227.

Blumfeldt SCHIRMHERR 30RD, GRANIT,STALAK ZA SUNCOBRAN, OKRUGLA BAZA, POLIRANI GRANIT - parametri proizvoda

Blumfeldt SCHIRMHERR 30RD, GRANIT,STALAK ZA SUNCOBRAN, OKRUGLA BAZA, POLIRANI GRANIT - povijest cijena i dostupnosti

Blumfeldt SCHIRMHERR 30RD, GRANIT,STALAK ZA SUNCOBRAN, OKRUGLA BAZA, POLIRANI GRANIT - druge zanimljive proizvode