Blumfeldt SCHIRMHERR 25HSQ, GRANIT,STALAK ZA SUNCOBRAN, PRAVOKUTNA BAZA, POLIRANI GRANIT

Blumfeldt SCHIRMHERR 25HSQ, GRANIT,STALAK ZA SUNCOBRAN, PRAVOKUTNA BAZA, POLIRANI GRANIT

Blumfeldt SCHIRMHERR 25HSQ, GRANIT,STALAK ZA SUNCOBRAN, PRAVOKUTNA BAZA, POLIRANI GRANIT

Kako pronaći najbolju ponudu?

Najniža cijena u zadnjih 45 dana: 50 €

Cijene i dostupnost mogu se promijeniti nekoliko puta dnevno. Aktualne podatke provjerite izravno u e-trgovinama. Sve dostupne boje i veličine možete pronaći izravno u e-trgovinama.

Blumfeldt SCHIRMHERR 25HSQ, GRANIT,STALAK ZA SUNCOBRAN, PRAVOKUTNA BAZA, POLIRANI GRANIT - opis proizvoda

Masivni stalak za suncobran od prirodnog granita s poliranom završnom obradom.Priključak (cijev/nosač) od poliranog inoxa, za suncobrane debljine 3-3,5 cm.Dva kotača i ručke od nehrđajućeg čelika za lako prenošenje.Čvrsta stijena, tijekom sunčanog vremena! Masivni granitni stalak Schirmherr 25HSQ tvrtke Blumfeldt čvrsto će pričvrstiti vas suncobran, u svim vremenskim uvjetima.Ništa ga neće prevrnuti. Prirodni kamen je stabilan, a osim toga i vizualno privlačan, na balkonu, terasi ili u vrtu.Priključak (cijev) za suncobran od poliranog plemenitog čelika je pogodan za suncobrane promjera 3,5-4 cm. Plastični prsten na vrhu sprječava izravan kontakt i oštećenje dvaju metalnih šipki. Dva sigurnosna vijka za pričvršćivanje na nosaču osiguravaju dodatnu stabilnost stalka. Premještanje stalka sa suncobranom, težíne 25 kg na željeno mjesto olakšat će dva kotača, kao i sklopiva ručka, za opuštanje u ugodnom hladu.Dostupne varijante: pravokutni (100313,563), četverokutni (broj proizvoda: 100313,561), okrugli (100313,562).

Ovaj proizvod je u kategoriji Pravokutni suncobrani, nalazi se u ponudi brenda Blumfeldt, u ponudi prodavatelja Electronic-star.hr.

Proizvod Blumfeldt SCHIRMHERR 25HSQ, GRANIT,STALAK ZA SUNCOBRAN, PRAVOKUTNA BAZA, POLIRANI GRANIT možete pronaći među proizvodima u grupi Stalak za suncobran, pripada marki Blumfeldt, možete ga pronaći u trgovini Electronic-star.hr.

Proizvod Blumfeldt SCHIRMHERR 25HSQ, GRANIT,STALAK ZA SUNCOBRAN, PRAVOKUTNA BAZA, POLIRANI GRANIT dodijeljen je EAN kod 4260486159234.

Blumfeldt SCHIRMHERR 25HSQ, GRANIT,STALAK ZA SUNCOBRAN, PRAVOKUTNA BAZA, POLIRANI GRANIT - parametri proizvoda

Blumfeldt SCHIRMHERR 25HSQ, GRANIT,STALAK ZA SUNCOBRAN, PRAVOKUTNA BAZA, POLIRANI GRANIT - povijest cijena i dostupnosti

Blumfeldt SCHIRMHERR 25HSQ, GRANIT,STALAK ZA SUNCOBRAN, PRAVOKUTNA BAZA, POLIRANI GRANIT - druge zanimljive proizvode