Blumfeldt Saint-Tropez, baza za suncobran, punjiva, 4 odgovarajuća prazna utega za križne stalke

Blumfeldt Saint-Tropez, baza za suncobran, punjiva, 4 odgovarajuća prazna utega za križne stalke

Blumfeldt Saint-Tropez, baza za suncobran, punjiva, 4 odgovarajuća prazna utega za križne stalke

Kako pronaći najbolju ponudu?

Najniža cijena u zadnjih 45 dana: 99 €

Cijene i dostupnost mogu se promijeniti nekoliko puta dnevno. Aktualne podatke provjerite izravno u e-trgovinama. Sve dostupne boje i veličine možete pronaći izravno u e-trgovinama.

Blumfeldt Saint-Tropez, baza za suncobran, punjiva, 4 odgovarajuća prazna utega za križne stalke - opis proizvoda

Kako se vaš suncobran ne bi ljuljao na vjetru: profinjena, punjiva baza za suncobran Saint-Tropez tvrtke blumfeldt jamči maksimalnu stabilnost i sigurnost. Bazu možete napuniti vodom ili pijeskom, po vlastitom nahođenju. Osim pouzdane funkcije održavanja stabilnosti, punjiva baza suncobrana Saint-Tropez oduševljava i svojim izgledom. Domišljato se prilagođava osnovnom križnom stalku suncobrana, skriva ga i tako postaje moderno postolje. Četverodijelni set se sastoji od povezanih praznih utega. Praktične su i ručke za prenošenje s bočnih strana utega. Stabilnost i sigurnost čak i pri vjetrovitom vremenu: osigurajte sigurnu potporu svom suncobranu zahvaljujući punjivoj bazi za suncobran Saint-Tropez tvrtke blumfeldt.

Ovaj proizvod je u kategoriji Vrtni alati, nalazi se u ponudi brenda Blumfeldt, možete ga pronaći u trgovini Electronic-star.hr.

Proizvod Blumfeldt Saint-Tropez, baza za suncobran, punjiva, 4 odgovarajuća prazna utega za križne stalke možete pronaći među proizvodima u grupi Stalci za suncobrane od marke Blumfeldt u ponudi e-trgovine Electronic-star.hr.

Proizvod Blumfeldt Saint-Tropez, baza za suncobran, punjiva, 4 odgovarajuća prazna utega za križne stalke označen je EAN kodom 8713229229276.

Blumfeldt Saint-Tropez, baza za suncobran, punjiva, 4 odgovarajuća prazna utega za križne stalke - parametri proizvoda

Blumfeldt Saint-Tropez, baza za suncobran, punjiva, 4 odgovarajuća prazna utega za križne stalke - povijest cijena i dostupnosti

Blumfeldt Saint-Tropez, baza za suncobran, punjiva, 4 odgovarajuća prazna utega za križne stalke - druge zanimljive proizvode