Blumfeldt Pravokutni štitnik za sunce, 2 x 3 m, poliester, prozračan #4106

Blumfeldt Pravokutni štitnik za sunce, 2 x 3 m, poliester, prozračan #4106

Blumfeldt Pravokutni štitnik za sunce, 2 x 3 m, poliester, prozračan #4106

Kako pronaći najbolju ponudu?

Najniža cijena u zadnjih 45 dana: 28 €

Cijene i dostupnost mogu se promijeniti nekoliko puta dnevno. Aktualne podatke provjerite izravno u e-trgovinama. Sve dostupne boje i veličine možete pronaći izravno u e-trgovinama.

Blumfeldt Pravokutni štitnik za sunce, 2 x 3 m, poliester, prozračan - opis proizvoda

Želite li provesti vedre sunčane dane i ugodne ljetne noći u prirodi, potpuno bez opeklina od sunca ili iznenađujućeg hlađenja u obliku kipuće ljetne kiše? Tada je Klarstein bambuswald štitnik za sunce upravo ono što vam nedostaje za opuštanje. Bilo u vrtu, na terasi, balkonu ili na pikniku na otvorenom - štitnik za sunce se u trenu razvuče. Tada možete opušteno leći na svoju ležaljku ili deku za piknik i uživati: ni sunce, ni vjetar, ni kiša neće vas ometati dok se odmarate. Štitnik lako možete spremiti u kompaktnu torbu za putovanja.Zahvaljujući prstenovima od nehrđajućeg čelika, montaža je vrlo jednostavna. Jednostavno povucite kabele preko prstenova za pričvršćivanje, koje ćete slobodno pričvrstiti negdje okolo. Za dugotrajno pričvršćivanje preporučujemo upotrebu kabela, karabinera ili zateznih kukica umjesto kabela. Zahvaljujući izdržljivom poliesteru, štitnik za sunce možete vrlo čvrsto i glatko razvući. Uz to, materijal je vrlo prozračan, što osigurava da se ispod krova ne nakuplja toplina. Zaslon podnosi kišu i ima veliku nosivost, zahvaljujući čvrstom materijalu, visokokvalitetnoj izradi i dvostrukom šavu.Uživajte u dugim satima vani bez vrućine ili hladnog kišnog tuša: s Klarstein bambuswald štitnikom za sunce možete ljeto provesti opušteno jer vam pruža sjenovito mjesto!

Ovaj proizvod možete pronaći u grupi Pravokutni suncobrani, nalazi se u ponudi brenda Blumfeldt, u ponudi prodavatelja Electronic-star.hr.

Proizvod Blumfeldt Pravokutni štitnik za sunce, 2 x 3 m, poliester, prozračan #4106 označen je EAN kodom 4260634327171.

Blumfeldt Pravokutni štitnik za sunce, 2 x 3 m, poliester, prozračan - parametri proizvoda

Blumfeldt Pravokutni štitnik za sunce, 2 x 3 m, poliester, prozračan - povijest cijena i dostupnosti

Blumfeldt Pravokutni štitnik za sunce, 2 x 3 m, poliester, prozračan - druge zanimljive proizvode