Blumfeldt London, vrtna stolica, tekstil, aluminij, 6 položaja, preklopna

Blumfeldt London, vrtna stolica, tekstil, aluminij, 6 položaja, preklopna

Blumfeldt London, vrtna stolica, tekstil, aluminij, 6 položaja, preklopna

Najniža cijena u zadnjih 45 dana: 231,90 €

Cijene i dostupnost mogu se promijeniti nekoliko puta dnevno. Aktualne podatke provjerite izravno u e-trgovinama. Sve dostupne boje i veličine možete pronaći izravno u e-trgovinama.

Blumfeldt London, vrtna stolica, tekstil, aluminij, 6 položaja, preklopna - opis proizvoda

Uživajte u praznicima, vikendima ili slobodnom vremenu nakon posla s vrtnom stolicom blumfeldt London - u vrtu, na terasi ili na balkonu.Uz vrtnu stolicu blumfeldt London možete se opustiti poput napuhavanja zahvaljujući visokokvalitetnom tekstilnom pokrivaču. Kako bi stolica mogla zadovoljiti sve zahtjeve za opuštanjem, naslon se može podesiti u 5 položaja i omogućuje ukupno 6 mjesta za sjedenje. Tekstilna mreža otporna je na vremenske utjecaje, izuzetno se brzo suši i može se očistiti bez problema. Tako je stolica uvijek spremna za daljnje sunčanje. Vrijednost dugotrajne korisnosti također nije zanemariva: okvir je izrađen od robusnog aluminija, tako da je sklopiva stolica teška samo 5,5 kg. Praškasti premaz okvira pružit će dodatnu vremensku otpornost. Zahvaljujući jednostavnom sklopivom mehanizmu, stolica se u nekoliko jednostavnih koraka može preklopiti u praktičnu veličinu za skladištenje ili transport. Maksimalnu zaštitu pruža sklopiva sigurnosna poluga koja sprječava nenamjerno naginjanje vrtne stolice.Uživajte u trenutku mira u prirodi: stolica blumfeldt London prati vas dok se opuštate tijekom proljeća i ljeta.

Proizvod Blumfeldt London, vrtna stolica, tekstil, aluminij, 6 položaja, preklopna možete pronaći među proizvodima u grupi Vrtne stolice, proizvodi ga marka Blumfeldt.

Ovaj proizvod možete pronaći u grupi Vrtni tekstil, proizvodi ga marka Blumfeldt.

Proizvod Blumfeldt London, vrtna stolica, tekstil, aluminij, 6 položaja, preklopna opisan je EAN kodom 4260552211767.

Blumfeldt London, vrtna stolica, tekstil, aluminij, 6 položaja, preklopna - parametri proizvoda

Blumfeldt London, vrtna stolica, tekstil, aluminij, 6 položaja, preklopna - povijest cijena i dostupnosti

Blumfeldt London, vrtna stolica, tekstil, aluminij, 6 položaja, preklopna - druge zanimljive proizvode

Blumfeldt London, vrtna stolica, tekstil, aluminij, 6 položaja, preklopna - kako pronaći najbolju ponudu?