Blumfeldt London Lite, sklopiva stolica, 56,5 x 107 x 68 cm, ComfortMesh, aluminij

Blumfeldt London Lite, sklopiva stolica, 56,5 x 107 x 68 cm, ComfortMesh, aluminij

Blumfeldt London Lite, sklopiva stolica, 56,5 x 107 x 68 cm, ComfortMesh, aluminij

Kako pronaći najbolju ponudu?

Najniža cijena u zadnjih 45 dana: 68 €

Cijene i dostupnost mogu se promijeniti nekoliko puta dnevno. Aktualne podatke provjerite izravno u e-trgovinama. Sve dostupne boje i veličine možete pronaći izravno u e-trgovinama.

Blumfeldt London Lite, sklopiva stolica, 56,5 x 107 x 68 cm, ComfortMesh, aluminij - opis proizvoda

Udobno i praktično za najbolji način opuštanja: s vrtnom stolicom Blumfeldt London Lite, boravak u vrtu, na terasi ili balkonu postaje domaća udobnost za one koji traže željeno opuštanje.Sklopiva stolica Blumfeldt London Litepruža prostor za sjedenje s maksimalnom fleksibilnošću: zahvaljujući naslonu za leđa podesivom u 7 razina, možete se nasloniti i opustiti te uživati ​​u svježem zraku i suncu. Ili se udobno smjestite s prijateljima i obitelji za stolićem za kavu u zelenim sjedalima s visokim naslonom. Zahvaljujući rešetkastoj strukturi 2 x 2, tekstilne presvlake sjedala i posebno visoki naslon za leđa su ugodno prozračni - idealni za duge večere ili sate odmora. Kako vam vrijeme ne bi pokvarilo način opuštanja, navlake su vodootporne i punjene pjenom koja se brzo suši. Stabilnost je osigurana okvirima izrađenim od robusnih aluminijskih cijevi s praškastim premazom otpornim na vremenske uvjete. Na ovaj način možete dugo uživati ​​u vrtnoj stolici. Kada se preselite u zimske prostorije, sklopive stolice London Lite tvrtke Blumfeldt opravdavaju svoje ime: sklopljene u dimenzijama koje štede prostor, lako ih je pohraniti. Zahvaljujući njemu, prostor za sjedenje u vrtu može se lako prilagoditi svakoj prilici: više stolica kada se sprema sljedeća zabava, a manje stolica kada se samo želite opustiti i uživati ​​u ljetu sami ili udvoje.Stvorite udoban i vizualno privlačan prostor za sjedenje koji ispunjava sve zahtjeve sasklopivom stolicom Blumfeldt London Lite.

Proizvod Blumfeldt London Lite, sklopiva stolica, 56,5 x 107 x 68 cm, ComfortMesh, aluminij pripada grupi proizvoda Vrtne stolice, proizvodi ga marka Blumfeldt, u ponudi prodavatelja Electronic-star.hr.

Ovaj proizvod je u kategoriji Stolice za opuštanje, nalazi se u ponudi brenda Blumfeldt, u ponudi prodavatelja Electronic-star.hr.

Proizvod Blumfeldt London Lite, sklopiva stolica, 56,5 x 107 x 68 cm, ComfortMesh, aluminij označen je EAN kodom 4060656517716.

Blumfeldt London Lite, sklopiva stolica, 56,5 x 107 x 68 cm, ComfortMesh, aluminij - parametri proizvoda

Blumfeldt London Lite, sklopiva stolica, 56,5 x 107 x 68 cm, ComfortMesh, aluminij - povijest cijena i dostupnosti

Blumfeldt London Lite, sklopiva stolica, 56,5 x 107 x 68 cm, ComfortMesh, aluminij - druge zanimljive proizvode