Blumfeldt Beverlywood, vrtna ležaljka, stolica za ljuljanje, aluminij, crna

Blumfeldt Beverlywood, vrtna ležaljka, stolica za ljuljanje, aluminij, crna

Blumfeldt Beverlywood, vrtna ležaljka, stolica za ljuljanje, aluminij, crna

Kako pronaći najbolju ponudu?

Najniža cijena u zadnjih 45 dana: 102 €

Cijene i dostupnost mogu se promijeniti nekoliko puta dnevno. Aktualne podatke provjerite izravno u e-trgovinama. Sve dostupne boje i veličine možete pronaći izravno u e-trgovinama.

Blumfeldt Beverlywood, vrtna ležaljka, stolica za ljuljanje, aluminij, crna - opis proizvoda

Savršeno za opuštanje: vrtna ležaljka čini od vrta, balkona ili terase oazu za opuštanje. Elegantan dizajn ležaljke će se savršeno uklopiti u svaki vrt i impresionirat će svojom jednostavnom elegancijom - čak i kao stolica za ljuljanje! Ležaljka nudi površinu za odmaranje od prozračnog i udobnog materijala, koji je idealan za vrijeme vrućih ljetnih dana, jednostavno se čisti zahvljaujući tekstilnoj strukturi koja se lako održava. U četiri razine visine od 51-90 cm se podesiv naslon prilagođava Vašim potrebama u nekoliko jednostavnih koraka. Iznimno: u roku nekoliko sekundi se pretvara iz vrtne stolice u stolicu za ljuljanje. Dovoljno je sklopiti prema dolje dio za noge i učvrstiti ga tak oda upadne u dva držača - i možete se slobodno ljuljati. Naravno, naslon je podesiv što dodatno povećava udobnost. Vrtna ležaljka ili stolica za ljuljanje nije samo robusna sa robusnim aluminijskim okvirom nego je i izuzetno lagana i može se bez problema bilo kamo premjestiti. Vrtna ležaljka Blumfeldt Beverlywood od tvrtke Blumfeldt: idealna zona udobnosti za svakoga tko želi svoj svakodnevni život obogatiti trenucima godišnjeg odmora i odmarati se u stolici za ljuljanje.

Ovaj proizvod možete pronaći u grupi Vrtne stolice, proizvodi ga marka Blumfeldt, u ponudi prodavatelja Electronic-star.hr.

Proizvod Blumfeldt Beverlywood, vrtna ležaljka, stolica za ljuljanje, aluminij, crna pripada grupi proizvoda Stolice za opuštanje, nalazi se u ponudi brenda Blumfeldt, u ponudi prodavatelja Electronic-star.hr.

Ovaj proizvod je u kategoriji Vrtne ležaljke od marke Blumfeldt, možete ga pronaći u trgovini Electronic-star.hr.

Proizvod Blumfeldt Beverlywood, vrtna ležaljka, stolica za ljuljanje, aluminij, crna dodijeljen je EAN kod 4060656152894.

Blumfeldt Beverlywood, vrtna ležaljka, stolica za ljuljanje, aluminij, crna - parametri proizvoda

Blumfeldt Beverlywood, vrtna ležaljka, stolica za ljuljanje, aluminij, crna - povijest cijena i dostupnosti

Blumfeldt Beverlywood, vrtna ležaljka, stolica za ljuljanje, aluminij, crna - druge zanimljive proizvode